Svi smo mi pijana Ruskinja koja vozi bebu po skejt rampi

majka ugrozila dete
Foto: Printscreen/YouTube/Тульская пресса

Jedna žena iz Rusije nedavno je u vidno alkoholisanom stanju vozila svoje dete u kolicima po rampi koja inače služi skejterima. Zbog toga je sada pod istragom i mogla bi da izgubi starateljstvo.

Školarci iz mesta Efremov blizu Tule u Rusiji pozvali su policiju jer je jedna majka, za koju tvrde da je bila pijana, snimljena kako pokušava da gura kolica po rampi za skejt. Na snimku se vidi kako ona dvaput pokušava, ali sapliće se i pada i tako rizikuje da povredi i bebu, pišu na sajtu RT.com.

Izveštaji sa društvenih mreža u Rusiji navode da je žena bila pijana i da je pre toga popila najmanje dva litra piva. Onda joj je sinula ideja da svoje najmlađe dete u kolicima provoza po obližnjoj rampi za skejtbord.

Pročitajte još:

Na početku videa majka pada pri dnu rampe i tada je malo falilo da beba ispadne iz kolica. Majka je onda smirila bebu koja je počela da plače, pa nažalost iznova pokušala da se popne na vrh rampe. Onda je sliznula dole, a beba se izvrnula iz kolica i pala joj na glavu.

Prirodno, sve to je izazvalo burne reakcije, pa se mnogi nadaju da će dete biti dobro zbinuto i da će majka biti kažnjena. Zapravo niko ne zna zbog čega i kako je do ovoga došlo.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram