Poznati par ima genijalno pravilo za svađanje pred decom

Beba i porodica 01. mar 202011:42 > 11:50
Kristen Bel i suprug
Kristen Bel i suprug; Foto: Profimedia.rs

Glumica Kristen Bel, koju trenutno gledamo u Netflix hitu "Dobro mesto" (The Good Place), spada među najiskrenije javne ličnosti i redovno na društvenim mrežama sa pratiocima deli intimne detalje iz svog života.

Odnos sa suprugom Deksom Šepardom, sa kojim je poslednjih 10 godina, često je tema njenih postova, a s obzirom na to da su Kristen i on poznati po tome što su izuzetno posvećeni vaspitanju dece i porodici, od njenih saveta bi mogla da se napravi prava mala roditeljska biblija. A „Kako se pravilno svađati pred decom“ moglo bi da bude ključno poglavlje, jer Kristen na ovu temu ima fantastičan savet.

Pročitaj još:

„Kad su deca bila jako mala, moj muž je shvatio nešto genijalno. Rekao mi je – mislim da mnogo dece vidi kod roditelja svađalačko ponašanje, ali retko vide razrešenje te situacije. Ako se, na primer, posvađamo za stolom u toku večere, smestićemo posle toga njih u krevet, otići u svoju sobu i tamo se pomiriti, a oni za taj deo neće znati; pa kako onda očekujemo da nauče da razrešavaju konflikte ako ne na našem primeru? Tad smo se dogovorili da se posle svake svađe pred njima izvinimo jedno drugom“, ispričala je Kristen za Yahoo.

Inače, ona i Šepard su se od početka zabavljanja uvek trudili da rade na svom odnosu i da stvari ne prepuštaju slučaju, ispitujući u praksi šta je za njih dobro, a šta ne.

„Krenuli smo na terapiju za parove i pre nego što smo se venčali, jer smo znali da bez toga nećemo preživeti sve. Kad smo ušli u priču, shvatili smo da želimo da sedimo zajedno na tremu kad budemo imali 80 godina i trudimo se uvek da nađemo najbolji način da to i ostvarimo“, objašnjava glumica.