Šta najbogatiji ljudi kupuju svojoj deci

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije greh biti bogat ni trošiti novac, razmaziti sebe. Modna industrija i luksuzni brendovi zapravo žive od toga, a posebno mesto u trošenju basnoslovnih suma zauzimaju bogati roditelji koji za svoju decu žele samo najfinije stvari.

Ipak, teško je razumeti neke kaprice i prihvatiti da baš svaka roba ima svoje kupce. Baš u tu kategoriju spada i plastična kutija za užinu brenda Gucci koja košta 3.000 dolara. Da stvar bude još bizarnija, na preskupoj kutiji je ilustracija gladnog dečaka koji sa mačkom liže tanjir.

Gucci kutija
Foto: Gucci via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Šta još bogati i poznati roditelji kupuju svojim klincima?

Pročitajte još:

Bijonse i Džej Zi su svojevremeno ćerki Blu Ajvi poklonili Barbiku od 60.000 dolara koja je na sebi imala 160 dijamanata. Dženifer Lopez je svojim blizancima dok su bili bebe kupila dijamantske zvečke. Suri Kruz je od mame Kejti Holms dobila kućicu na drvetu sa vodom, strujom, skupim mini nameštajem i luksuznim tepisima, a sve to je koštalo 100.000 dolara.

Kim Kardašijan Vest i Kanje Vest su platili 65.625 dolara jednu od jakni Majkla Džeksona i poklonili su je maloj Nort Vest za Božić. Najbolji svetski dizajneri su već mnogo puta za nju pravili mini verzije skupih haljina koje se uklapaju uz mamine.

Kortni
Foto: ACAU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šon Didi Kombs je sinu Džastinu za 16. rođendan kupio Mercedes Maybach od 360.000 dolara, a Kardi B ogrlicu od 100.000 dolara ćerkici Kulture.

Deca poznatih
Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedan od poklona Offseta koji je šokirao čak i njegove obožavaoce je Birkin torba od 8.000 dolara koju je dao ćerki za drugi rođendan.

Ako neke od ovih poklona posmatramo kao ulaganje u budućnost dece, onda sve deluje mnogo logičnije, ali onda se ponovo setimo kutijice za užinu, mini automobila koja se prave po porudžbini i ostalih čuda društva opsednutim novcem. Na kraju krajeva klinci će uvek biti najsrećniji ako imaju dve stvari – bezgraničnu ljubav i igru. Toliko je jednostavno.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram