Neverovatan snimak porođaja u kolima koji je videlo 12 miliona ljudi

Foto: TikTok/deshaifudd

Na autoputu je bila užasna gužva.

Mama Dešai Fad iz Džordžije opisala je na TikToku svoje neverovatno iskustvo porođaja u automobilu kojim su se ona i suprug vozili ka porodilištu. Kako je objasnila u objavljenom videu, na autoputu je bila užasna gužva i vrlo brzo su shvatili da do bolnice neće stići na vreme.

Iako im se porođaj u automobilu nasred autoputa činio kao nemoguć zadatak, nisu imali drugog izbora. U videu možete videti tek rođenu devojčicu Dariju kako se migolji u Dešaninom krilu, a mama troje dece nežno drži njenu glavu i pomera kameru kako bi prikazala autoput ispred sebe.

@deshaifudd Storytime of my Daughters delivery! #fyp #foryoupage #tiktok #explore #baby #babyfever #laboranddelivery #birthstory #birthstorytime #labor #pregnant #newborn #newbabyborn #family #storytime ♬ You Are My Sunshine - Kina Grannis

„Zaglavili smo se u saobraćaju i morali da zaustavimo policiju jer nam treba pratnja da što pre stignemo do bolnice s bebom“, nastavila je, a u pozadini videa možete čuti zvuk sirene policijskog vozila koje ih prati na putu do bolnice.

Kada su stigli u bolnicu, lekari su pregledali i mamu i bebu, i obe su bile u odličnom zdravstvenom stanju. Neverovatan snimak porođaja je brzo postao viralan, a do sada ga je pregledalo preko 12 miliona ljudi, piše miss7mama.

***

Bonus video: Jelena Đoković – šta me je privuklo konceptu svesnog roditeljstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram