„Razvešću se! Pogledajte samo šta moj muž radi na našoj svadbi“

Foto:Screenshot/TikTok/daniandblake

"Ženo, ne preteruj".

Muškarcima su često utakmice „centar sveta“ i kao što znamo – one se ne propuštaju bez obzira na okolnosti. Jedan muškarac je potvrdio ovu teoriju, jer je na sopstvenoj svadbi gledao utakmicu. A da stvar bude još gora, fudbalski meč je gledao i na svadbi svog brata.

Blejk Rasel je 2021. doživeo veliku popularnost. Za to je bio dovoljan jedan snimak na TikTok-u koji je prikazao kako na svom venčanju prati utakmicu, dok se pravio da gleda svadbenu tortu. Zapravo je pored nje postavio mobilni telefon kako bi pratio prenos.

Čini se da je Blejk nepopravljiv jer je isti potez ponovio i na tuđem venčanju. Dok su sve zvanice igrale i pevale, zajedno sa mladencima, on je postavio mobilni telefon na sto i gledao utakmicu.

@daniandblake #stitch with @daniandblake 2 years later, at my brothers wedding 🤦🏻‍♀️ #wedding #fail #daniandblake #marriage ♬ original sound - Dani and Blake

Njegova supruga Danijela odlučila je da snimak objavi na društvenim mrežama, gde je istakla kako bi volela da su se neke stvari promenile, ali da je to daleko od istine.

Potom je napisala kako želi da se razvede i pitala svoje pratioce da li su uz nju.

„Ja bih odmah ostavila muža da je na našoj svadbi gledao utakmicu“,

„Ženo, ne preteruj“,

„U pitanju su ključne utakmice, ne treba da mu zameraš“,

„Draga i ja smo odložili svoje venčanje kada smo shvatili da smo izabrali isti datum kada su snage odmeravali Australija i Novi Zeland“, bili su neki od komentara.

Ne verujemo da se  Danijela stvarno razvela od svog supruga jer je gledao utakmice na svadbama, ali razumemo koliko i zašto je razbesnelo.

***
BONUS VIDEO: Skriveni biser prirode u srcu Srbije – vodopad Veliki Buk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram