Puzijada u Beogradu – za sve one čija deca rastu nekom novom brzinom

puzijada bebiron
Foto: Promo

Ovog vikenda posetite manifestaciju Dan za roditeljstvo.

Savetovalište Bebiron, prvo besplatno digitalno savetovalište za trudnice i nove sajber roditelje, ima predlog za vas – ovog vikenda posetite manifestaciju Dan za roditeljstvo. U nedelju 5. marta 2023. godine u Delta City pozivani su svi one čija deca rastu nekom novom brzinom.

Foto: Promo

Manifestacija Dan za roditeljstvo je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Jedanaesta Puzijada u Beogradu koju organizuje Savetovalište Bebiron održaće se od 11 sati i obradovaće sve mame i tate čiji bebironi uzrasta između 8 do 14 meseci puze poput vetra.

Foto: Promo

Savetovalište Bebiron je već pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže ove trenutke koje ćemo prepičavati unedogled.

Foto: Promo

Nakon puzijade u 15 sati počeće 39. Bebironova besplatna Školica za trudnice i tate. Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj i ishrana beba i dece, besplatna Školica za trudnice i tate, pored predavanja, posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom Roditelje učimo, a o deci brinemo.

Nakon Školice možete da učestvujete sa vašim klincima u muzičkim radionicama, da pogledate plesne grupe naših najmlađih sugrađana i zajedno sa njima naučite i vi nove plesne korake.

Foto: Promo

Dodatne informacije i pitanja možete postaviti direktno Savetovalištu Bebiron putem naloga na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Viber zajednice.

BONUS VIDEO: Kome poveravamo decu na čuvanje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram