Prvi Fantazjanija fest u Ada Mall-u sprema fantastična čuda za najmlađe

Fantazjanija Foto: Nova.rs

Prvi dečiji Fantazjanija fest u organizaciji podkasta Mamazjanija i portala Zadovoljna.rs održaće se 23. i 24. marta u Ada Mall-u od 11 do 17 sati. U ova dva dana najmlađe očekuju fenomenalne besplatne radionice i zabavni programi prilagođeni za uzraste od tri do 12 godina.

Ukoliko tokom prvog prolećnog vikenda u martu svratite s decom do tržnog centra na Adi, vaši mališani će imati priliku da učestvuju u nizu sadržaja koji će im razmrdati vijuge, zabaviti ih i probuditi njihovu radoznalost i maštu. Partneri u organizaciji ovog događaja biće renomirane škole, centri i udruženja za intelektualni razvoj dece, poput Malac Genijalac, Brain o Brain, Čuvarak, Čupoglavci i UčenIQ.

Uz podršku Generali osiguranja, Ada Mall-a i Argete, vaši mališani će na Fantazjanija festu imati priliku da učestvuju u kvizu znanja i u potrazi za Teslinim pronalascima; moći će da naprave svoje prve korake u programiranju i robotici uz robota koji priča bajke; prisustvovaće interaktivnoj svemirskoj radionici koja na zabavan i edukativan način pruža odgovore na pitanja o svemiru; dobiće priliku da saznaju šta je reciklaža i to kroz umetničku radionicu o dinosaurusima…

A uz ove edukativne radionice, mališane na Fantazjanija festu očekuju i uzbudljive interaktivne igre, kao i predstava sa laboratorijskim eksperimentima uživo, koja ima za cilj da im približi nauku i pokaže im kako da sami izvode različite trikove, na primer da uz pomoć samo nekoliko sastojaka ožive lavu i naprave erupciju vulkana.

Za sve učesnike Generali osiguranje, Argeta i Pertini Toys obezbedili su nagrade i poklone, a na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje i da zagrejete prstiće i vijuge. Vidimo se na Fantazjanija festu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram