Profi mama konferencija: Najveći stručnjaci za roditeljstvo na jednom mestu

Foto: Promo

Danas su mame suočene sa brojnim izazovima roditeljstva, a kroz njih je lakše proći uz savete i smernice kredibilnih stručnjaka.

Zbog toga će se u subotu 11. marta u Madlenianumu u Zemunu održati najveća konferencija o roditeljstvu do sada, Profi mama konferencija i okupiće preko 500 mama koje žele da se osećaju sigurnije u svojoj ulozi.

Iza organizacije konferencije stoji jedna mama, Ivana Bunčić, koja je okupila veliku zajednicu na svojoj stranici “Profi mama” kreirajući kvalitetan i edukativan sadržaj. Sada okuplja uživo neke od najvećih stručnjaka u oblasti roditeljstva, od kojih ćete imati priliku da dobijete neprocenjivo znanje o tome kako da se lakše i bolje izborite sa “Izazovima modernog roditeljstva”, što je i tema konferencije.

Uroš Petrović, dr Miloš Relić, Tomislav Kuljiš, Milena Buđevac su samo neka od imena koja vas čekaju tog 11. marta. Teme o kojima će govornici pričati su vaspitanje, svesno roditeljstvo, emocionalna inteligencija, zdravlje dece, razvoj kreativnosti, uticaj tehnologija na decu, preplavljenost mama sa svim ulogama i pritisak za savršenstvom. Celu agendu pogledajte na sajtu profimama.rs.

Pored sjajnih govornika, jedne panel diskusije, druženja uz obezbeđeno piće i ručak i poklon paketa, očekuju vas i razna iznenađenja, a portal Zadovoljna poklanja 2×2 karte najbržim čitateljkama koje se jave na mejl [email protected] sa napomenom „Za Profi mamu“.

BONUS VIDEO: Mame za mame – one reaguju majčinski, zaštitnički, solidarno, sada trebaju našu podršku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram