Poznate tate s kojima je klincima uvek žurka

Foto:PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Oni su idoli milionima obožavalaca, a kad stignu kući odbacuju poze i foliranje i predaju se onom što najbolje rade - igranju sa svojom decom.

Uprkos pretrpanim rasporedima snimanja, neke poznate tate su vrlo posvećene svojim klincima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

Dvejn Džonson je nekadašnji profesionlani rvač i holivudska zvezda, ali je i tata tri ćerke sa kojima provodi dosta vremena. Na društvenim mrežama se često mogu videti komični prizori iz njihovog života u kojim Dvejn ponekad pokušava da glumi strogoću, uglavnom bezuspešno.

Pročitajte još:

Džejson Momoa je tata dve devojčice i očuh Zoi Kravic. Iako je zatrpan obavezama, redovno se bavi sportom zajedno sa decom, vodi ih u skejt parkove, na veštačke stene, streličarstvo.

Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Džef Goldblum je možda kasno postao tata ali je majstor da ih smesti u krevet pre sedam uveče, ali i da ih zabavi i igra se sa njima. On ima dva sina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeff Goldblum (@jeffgoldblum)

Džon Ledžend ima ćerkicu Lunu i sina Majlsa. Ne samo da stalno na društvene mreže postavlja fotografije sa njima na kojima se igraju i smeju već ih često i vodi na posao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Riki Martin ima četvoro dece – ćerku i tri sina sa suprugom Jvanom Josefom. Jednom prilikom je otkrio da kad ga je sinčić pitao da li je bio u njegovom stomaku, odgovorio mu je da je bio u njegovom srcu i da je i dalje tamo. Rikijeva deca su mu ujedno i najiskreniji kritičari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Džared Padaleki i njegova supruga imaju troje dece – dva sina i ćerku. Iako već 15 godina snima seriju „Supernatural“, a nedavno je počeo i novi projekat Džared uvek nalazi vreme za klince, čak i ako to znači da mora da multitaskuje, piše Bright Side.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki)

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram