Porodila se Dženifer Lav Hjuit: Moj stomak je hit bolnice

Dženifer Lav Hjuit
Dženifer Lav Hjuit, Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Dženifer Lav Hjuit i njen suprug Brajan Halisej očekivali su svoje treće dete, a glumica je objavila fotografiju trudničkog stomaka iz bolnice. I to nešto pre porođaja. Na crno-beloj fotografiji vidi se "intervencija" malošana.

Na stomaku su bili crteži i reči koje su u obliku privremenih tetovaža ispisala njena djeca Autumn (7) i Atikus (6). Iskoristili su njen pupak kao nos i dodali crtež očiju koje namiguju. Dok su umesto usta napisali „almost cooked“ (engl. skoro kuvano). Pored toga su otkrili i da je njihova slavna mama u poslednjem mesecu trudnoće, kao i da nosi dečaka.

„Ovako su me deca ispratila u bolnicu, a moj je stomak bio veliki hit među osobljem u bolnici“, pohvalila se glumica u opisu simpatične fotografije.

Opisala je i svoje iskustvo na porođaju: „Kažu da žene ostave svoje telo na porođaju, putuju do zvezda da bi odabrale duše svojih beba, s kojima se onda vraćaju na ovaj svet. Bila je moja najveća čast otići i doneti tebe, Ajdene Džejms. Sad se vraćamo maženju i odmaranju.“

Dženifer i Brajan su venčani su od 2013. godine, a fanovi su bili oduševljeni kad su saznalida je par odlučio svoje dete nazvati po detetu Dženiferinog lika iz serije ‘Šaptačica duhovima’.

***

Bonus video: Madona

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram