Pokloni za njega s kojima nećeš pogrešiti, a nisu preskupi

pokloni za njega
Foto: Stefano Cavoretto / Alamy / Alamy / Profimedia; Biz Jones / ImageSource / Profimedia; Wavebreak / Profimedia; Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Ume da deluje da je muškarcima jednostavnije naći poklon, ali kad dođe vreme za kupovinu nekako zafali ideja, a praznici se bliže. Zato nije loše pogledati s kojim poklonima za njega nećete pogrešiti.

Društvene igre

Ako je vaš dragi za zabavu udvoje i voli društvene igre za odrasle, dobra ideja za poklon su, recimo, razne mozgalice, šah, ali i društvene igre namenjene baš parovima. Uz njih možete da se zabavite kroz, na primer, izražavanje emocija, ali bez izgovorene reči, ali i da se nadmećete međusobno u raznim izazovima koji traže spretnost i inteligenciju.

Društvena igra ESCAPE FROM THE GRAND HOTEL; Knjižare Vulkan; cena 2.464 din, Foto:Promo

Cena im je od 500 dinara do nekoliko hiljada.

drveni šah; Knjižare Delfi; cena 1.643 din; Foto:Promo

Pametni sat

Ove spravice sve su popularnije jer, osim osnovne funkcije praćenja vremena, daju i razne korisne informacije. Naime, pametni satovi danas imaju zapravo skoro iste funkcije kao mobilni telefoni i mogu da budu pravi mali lični asistent, što vašem partneru može odlično da posluži.

Xiaomi Mi Band Fitnes narukvica; Shoppster; Cena 2.999 din; Foto:Promo

Cene im idu okvirno od 3.000 dinara, pa naviše.

Shoppster Smart sat V28; cena 3.899 din; Foto:Promo

Oprema za lov i ribolov

Da bi vašem dragom bilo udobno i toplo dok peca, možete da mu uzmete vunenu kapu ili šal, koji mogu da se nađu već za nekoliko stotina dinara. Tu su i rukavice namenjene baš za ovaj hobi i koštaju oko 1.500 dinara i skuplje. Mašinice za pecanje su od dve, pa do petnaestak hiljada.

 

Mašinica za pecanje DAM FIGHTER PRO 140 FD; cena 1,390 din; Foto:Promo

Tu su i namenski rukavi koji štite i od hladnoće i od sunca, a koštaju oko 700 dinara.

Ako vaš partner, s druge strane više voli da ide u lov, možete da ga iznenadite stolicom na rasklapanje, koja košta od 1.500 dinara do nekoliko hiljada.

Baterijska lampa Nextorch C2UV; cena 2.890 din; Foto:Promo

Čuturice za piće su od 500 do 1.000 dinara u proseku, a kvalitetnije baterijske lampe od 1.500 dinara, pa do preko 10.000.

Parfem

S parfemom uglavnom ne možete da pogrešite. Poenta je samo da nekako utvrdite, ako već ne znate, koje note preferira vaš dragi. Jednostavni mirisi koji asociraju na čisto uvek dobro dođu, te razmišljajte u tom pravcu ako niste sigurni.

Burberry London EDT Man muški parfem ; Lilly drogerie; cena 3.499 din Foto:Promo

Cene su šarene u zavisnosti od toga da li uzimate toaletnu ili parfemsku vodu, da li ih uzimate od lokalnog prodavca na rate ili u parfimeriji.

Parfem Armani Acqua Di Gio, Parfimerije Jasmin, cena 4.090 din;  Foto:Promo

U svakom slučaju, cene im se kreću od oko 3.000, pa do preko stotinu evra.

Sportska oprema

Ako vaš dragi voli da trenira, dobra ideja je da mu uzmete nešto od sportske opreme. U zavisnosti od budžeta, možete da razmislite o rančevima, koji koštaju od oko 1.500 dinara, pa naviše. Ako imate više novca na raspolaganju, možete da razmislite o patikama, koje su od oko 3.000 dinara i više, ili pak o trenerci, duksu.

Eastbound Lfs Duks; Shoppster; cena 2.672 din; Foto:Promo

Cene zavise od brenda i kvaliteta, a onlajn i u radnjama svakako ćete naći nešto što vam se uklapa u budžet.

Hummel Ranac; Shoppster; cena 2.610 din; Foto:Promo

BONUS VIDEO: Stvari koje često gubimo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram