Ovako je izgledala pre – a onda su nesrećno razvedeni roditelji učinili svoje

Kosa
Foto: Facebook/Christin Johnson

Ovako je izgledala pre nego što je otišla kod tate.

Kelsi Frederik je pre pet godina bila tinejdžerka, imala je 13 godina i razvedene roditelje. Činilo se da njih dvoje nemaju problem oko dogovora u vezi sa ćerkom, a tako je bilo i za taj 13. rođendan kada je trebalo da joj naprave dve proslave, što je bila uobičajena stvar na koju je cela porodica navikla tokom godina.

Te godine Kelsi je bila posebno uzbuđena. Pošto je već neko vreme devojčica imala želju da promeni frizuru, njena mama je rešila da je za rođendan odvede u salon gde su joj uradili pramenove. Posle toga je otišla kod tate. Ono što nije očekivala je njegova reakcija.

„Ovako je moja ćerka izgledala u nedelju kad sam je odvela kući, a na druge dve slike je ono šta se desilo danas pre nego što su mi je vratili“, napisala je tada Kelsina mama Kristin Džonson na Fejsbuku.

Na slikama se vidi devojčica sa potpuno kratkom kosom kako prekriva lice dok plače.

Otac i maćeha su kaznili Kelsi i naredili joj da odmah ode i ošiša se na kratko jer je tata smatrao da je prerano za pramenove. Ujedno, kako se kasnije ispostavilo, svetio se bivšoj supruzi što je donela takvu odluku o rođendanskom poklonu bez njega. Kristin je posle ovoga pobesnela i postavila je slike ćerke na Fejsbuk želeći da ceo svet sazna za nepravedan postupak njenog bivšeg muža. Htela je da „pokaže bol i poniženje koje takvi nepromišljeni postupci i ekstremne kazne mogu imati na mladu, osetljivu osobu“.

U ceo slučaj su bili uključeni i policija i socijalna služba. Ljudi su masovno prijavljivali slučaj jer su pretpostavili da se radi o vrsti roditeljskog zlostavljanja. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je policija zakucala na vrata oca Šafena Frederika. Počela je istraga, a na kraju su Šafen i njegova nova supruga oboje suspendovani s posla u vatrogasnoj službi. Mama Kristin je dobila puno starateljstvo posle pet sati svedočenja i dokaza s obe strane.

***

Bonus video: Klizačica koja osvaja medalje širom sveta a u rodnom gradu nema ledenu dvoranu i gde da trenira

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram