Ova godina je toliko stresna da se i bebe rađaju sede

seda beba
Seda beba; Foto: printscreen/privatna arhiva/reddit.com

Fotografija bebe koja je rođena sa sedom kosom privukla je dosta pažnje na stranici Reddit, a dok joj jedni predviđaju sudbinu dostojnu anima junakinja, drugi "cokću" nad stresnom 2020. godinom.

„Naša bebica ima anima frizuru“, napisali su roditelji tek rođene devojčice, guste, srebrnkaste kose.

Kod anima likova seda kosa često predstavlja mudrost, ali ponekad nagoveštava i njihovu „mračnu“ stranu.

„Njene moći neće se videti narednih nekoliko godina. Pripremite se i budno pazite na nju!“, poručio je roditeljima jedan od fanova tog žanra, dok ih je drugi upozorio na to da im „zavisno od priče, nije ostalo još mnogo vremena“.

S druge strane, ima onih koji smatraju da je seda kosa kod ove bebe „čudo koje smo čekali“.

Pročitajte još:

„Biće genije, verovatno osoba koja je prošla reinkarnaciju i u svom prošlom životu izazivala Boga, pa je za kaznu poslata natrag na Zemlju, ali ne brinite, začas će vratiti svoje moći! Napokon smo videli čudo pre kraja 2020. godine“, jedan je od takvih komentara.

Najviše pažnje je privukao komentar korisnika koji smatra da je za sve kriva ova neobična, pandemijska godina: „2020. je toliko stresna da se i bebe rađaju sede.“

Ipak, mnogi su podsetili da seda kosa ili pramenovi nisu toliko neobična pojava kod novorođenčadi, tako da nema razloga za dublje analize, prenosi Index.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram