Operisala nos, pa poručila majkama: Zbog dece ste zapuštene

Beba i porodica 02. mar 202114:00 > 14:05
Foto: Instagram/officialcarlabellucci

Bivša manekenka Karla Beluči ponovo je u fokusu javnosti zbog kontroverzne izjave. Ona je napala žene koje, nakon što postanu majke, ne ulažu previše truda u svoj izgled.

„Žene se previše opuštaju. Ne govorim to rado, ja sam žena, ali mnoge prestanu da brinu o svom izgledu čim rode ili se udaju“, izjavila je Beluči za Fabulous, prenosi Index.hr.

Pročitaj i:

„Nekad nisu bile takve, nekad su bile prelepe, ali čim se venčaju, sve se menja. Nisam ni ja savršena, ali brinem o sebi“, nastavila je.

Karla smatra da bi žene trebalo da teže tome da izgledaju zapanjujuće poput nekih slavnih mama kao što su Bijonse, Dženifer Lopet i Kim Kardašijan. Zato im savetuje da ulože trud da ne izgledaju kao „zombiji“.

„Dovoljno je da obuku neki lep veš ili da utroše malo više vremena na sebe i svoj izgled nego na domaćinske poslove“, savetuje ona svim mamama.

Karla je, inače, majka troje dece, a podvrgnula se besplatnoj plastičnoj operaciji nosa, oko koje su se isprele kontroverze u britanskim tabloidima. Oni su je, naime, optužili da je lažirala depresiju i tako ostvarila pravo na taj zahvat na teret zdravstvenog osiguranja.

Na OnlyFans, stranici za odrasle, Karla Beluči (Carla Belucci) ima veliki broj pratilaca.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram