Transformacija Oktomame je borba i samo borba

Oktomama
Nađa Oktomama; Foto: © Scott Weiner / Retna A / Profimedia.rs

Nađa Sulejman, poznata kao Oktomama, vratila se nedavno na društvene mreže kako bi se pohvalila novom linijom. Ona se prethodno proslavila jer je rodila osmorke, a već je imala šestoro dece.

Nađa je zaista fenomen. Složićete se da nije lako odgajati i jedno dete, a zamislite onda kako je s 14. Ipak, Nađa je i pored svih obaveza nekim čudom nalazila vreme da vežba, te je godinama s fanovima delila fotke iz teretane.

Oktomama, Foto: Instagram

Ipak, one najsvežije, gde je vitkija nego ikad, privukle su veliku pažnju. Mada trenira još od 1991. ona sada, u 44. godini, čini se, izgleda bolje nego ikad. Kako je objasnila, da nije vežbala, završila bi u invalidskim kolicima.

oktomama
Oktomama sa decom; Foto: 00012 / Blink News / Profimedia.rs

I dok danas vodi potpuno drugačiji život koji je u potpunosti posvetila deci i zdravom životu, nekada je bilo dosta drugačije. Svojevremeno se slikala naga, u javnost je procurio njen porno video, a da bi, kako je rekla, prehranila decu, počela je da radi i kao striptizeta.

Prelomni trenutak je bio kada je videla svoju desetogodišnju ćerku da paradira kućom u visokim štiklama. Tada je rešila da promeni život.

Pročitajte još:

Posle povlačenja se zaposlila kao terapeut i i dalje se obučava.

U jednoj od objava na Instagramu je napisala da je posle trudnoće u kojoj je nosila osam beba, dobila petostruku diskus herniju. Čak tri diskusa su joj potpuno pukla zbog čega je trpela jeziv bol i dobila išijas i perifernu neuropatiju. Nekoliko beba su joj slomile rebra, a mesto ožiljka je bolelo donedavno.

Oktomama
Oktomama; Foto: Blink News / Profimedia

Njen ortoped nije shvatao kako uopšte može da hoda i preporučio joj je ozbiljnu operaciju koju je odbila. Ona odbija da koristi lekove, zajedno sa decom je postala veganka, a dodaci ishrani koji smanjuju bol joj menjaju medikamente.