Nataša Kovačević Stojaković u novoj Mamazjaniji otkrila šta joj je bilo najteže kad je postala mama

Nataša Kovačević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Novu epizodu Mamazjanije sa našom proslavljenom košarkašicom, koja je danas deo tima Košarkaškog saveza Srbije i direktorka Fondacije „Nataša Kovačević“, a pre svega mama jedne Sofije, Natašom Kovačević Stojaković, gledajte premijerno sutra od 20 sati na portalu Zadovoljna.rs.

Do sada smo je znali kao velikog borca, heroinu i sportistkinju, a u našem podkastu, upoznali smo i Natašu kao majku. O svim izazovima majčinstva, lepotama, ali i poteškoćama sa kojima se suočavala, i uspešno izborila tokom prvih meseci bebinog života, priča Nataša za Mamazjaniju.

O životnim prekretnicama, borbi, večitom optimizmu i majčinstvu, jedne od naših najboljih košarkašica svih vremena, gledajte premijerno u subotu u 20 sati, a ova kao i prethodne epizode, biće na ostalim platformama dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu Nova Video i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

Podsećamo, posle teške saobraćajne nesreće koja je nažalost prekinula uspešnu sportsku karijeru i okrenula njen život naopačke, sa rođenjem Sofije, Nataša je u razgovoru za Mamazjaniju objasnila koliko je i zašto važno ne doživljavati ništa u životu tragično, ma koliko strašno izgledalo.

Ona je na svom primeru ispričala da je bitno uvek ići napred i čekati da loše prođe, jer, kako je navela „sunce uvek sija posle kiše“, a njena ćerkica je najsjajnije zablistala posle borbe sa kojom se izborila.