„Najgori tata na svetu“ je zapravo najveći car

Keni sa ćerkom Foto:Screenshot/Youtube/kenny deuss

Keni Deus je užasan otac - prosipa vrelu kafu na ćerku, zajedno piju alkohol i pljačkaju banku. Naravno, to je sve fotošop - ovaj otac je nasmejao milione širom sveta kada je pokrenuo svoju stranicu koja na šaljiv način prikazuje roditeljstvo.

Belgijanac, koji je otac dvoje dece, vešt je „fotošoper“ sa smislom za humor.

Pomoću fotošopa, on sebe i svoje ćerke Aster i Alik smešta u lude avanture, kako bi ih poslao svojoj devojci Tineke kad mu svakog utorka pošalje poruku da proveri kako su devojčice.

*

„Moja devojka je morala dva puta da pogleda kada je dobila prvu fotografiju da bi shvatila šta se zapravo događa, ali nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se ona i njene kolege počele radovati novim slikama“, rekao je Keni.

Jedna fotografija prikazuje Kenija i Alik kako postaju žrtve vanzemaljske otmice. Druga prikazuje galeba koji je oteo malu Aster, treća kako pije alkohol sa Alik, a tu je i slika devojčice kako se sanka direktno u bodljikavu žicu.

*

*

Deus, koji je inače muzičar, rekao je da je fotografije bilo lako napraviti jer su njegove ćerke „opuštena deca“.

„Alik je bezbrižno, srećno dete. Uvek se smeje i vesele je naravi, stalno nas zasmejava, ali je pomalo i tvrdoglava“, rekao je Keni prošle godine za BoredPanda.

*

*

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram