Moja ćerka ima 10 godina i milionerka je – penzionisaće se sa 15

Foto: Instagram / roxyjacenko

Ima 10 godina i dve uspešne kompanije.

Desetogodišnja Australijanka koja je zaradila milione za samo godinu dana mogla bi da ode u penziju s 15 godina. Piksi Kertis je, uz pomoć majke, u martu 2020. godine osnovala kompaniju igračaka Pixie’s Fidgets, koja već ima ogroman profit.

Prve igračke rasprodate su u roku od 48 sati od lansiranja, što je kompaniji pomoglo da zaradi milione u prvom mesecu rada.

Desetogodišnja devojčica takođe ima još jednu kompaniju – Pixie’s Bows – koji je njena majka, Roksi Jacenko, osnovala još kada je bila beba. Proizvodi aksesoare za kosu.

Roki Jacenko je ponosna na svoju ćerku, a devojčica ima gomilu obožavaoca na društvenim mrežama. Rekla je da Piksi može da se penzioniše sa 15 godina ako želi.

„Naša porodična šala je bila da ću raditi do svoje 100. godine, a Piksi će otići u penziju sa 15 – sigurno znam ko je pametniji“, rekla je Jacenko.

Majka je dodala da ne želi da se njena devojčica oseća prinuđenom da radi za kompaniju, uprkos uspehu – ipak joj je Piksina sreća najvažnija.

Devojčica je senzacija u Australiji i ima preko 100.000 pratilaca na Instagramu. Do svoje šeste godine naplaćivala je 600 dolara po sponzorisanoj objavi.

Roksi je postala poznata po tome što je razmazila svoju decu luksuznim poklonima, poput dizajnerske odeće i skupih automobila. U avgustu je kupila novi Mercedes-Benz GLS za Piksi i njenog mlađeg brata Hantera (7).

***

BONUS VIDEO: Karlovačka gimnazija među prvima uvela besplatne higijenske ulošle u svaki toalet

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram