Minja stigla u Los Anđeles po svoju životnu šansu

Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs

Srbija je ostvarila jedan od najvažnijih podviga - uspeli smo da prikupimo novac za lečenje Minje Matić, koja boluje od spinalne atrofije tipa 1. Devojčica je sada stigla u Los Anđeles po svoj lek.

„Minja je stigla u LA po svoju šansu“, objavila je Instagram stranica pomoću koje je Srbija sakupljala novac za lečenje ove hrabre devojčice.

Foto: Instagram prinscreen / zaminjinusansu

Pročitajte još:

Porodica male Minje Matić, koja je prethodnih meseci skupljala novac za lečenje devojčice koja boluje od spinalne atrofije, saopštila je 9. decembra da je novac neophodan za lečenje prikupljen.

“Zahvaljujući vama je uspela. Hvala što ste podržali svaki moj apel, svaku licitaciju, hvala što ste podržali Minju, Matiće i njihovu borbu! Sada nam ostaje da držimo palčeve i da nam se naša princeza vrati zdrava, nasmejana! Duboko verujem u to! I hvala što ste još jednom pokazali koliko smo jaki zajedno! Hvala što niste okretali glavu i što ste pobedili zajedno sa Minjom prvu prepreku! Sad idemo jako sa puno vere i molitve, do Minjinih prvih koraka”, napisala je Jelena Ignjatović u Fejsbuk grupi Budi human – humanitarne licitacije.

Pokazali smo da smo nacija sposobna za čuda – i sada se svi nadamo da će Minji lek promeniti život i da će imati srećni i sasvim normlano detinjstvo.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram