Mama otkrila caku sa sendvičima i rešila doručak za 7 dana

Foto:Shutterstock

Fora za brzi doručak koju je jedna mama iz Australije podelila na Fejsbuku zaista olakšava život.

Ona je u jednoj Fejsbuk grupi posvećenoj mamama podelila kako sprema sendviče za sebe i svoju decu. Naime, kreativna žena je došla na ideju da jednom nedeljno spremi dovoljno sendviča za celu sedmicu, i onda ih stavi u zamrzivač.

“Sendviči od tosta su spremni za zamrzivač i imaćemo ih za sve radne dane u nedelji! Ovo je posebno dobra fora za sve ljude koji imaju toster na poslu”, poručila je ona.

Trik je jednostavan: uzmete pakovanje tosta, napravite onoliko sendviča koliko vam je potrebno za celu nedelju, zavijete svaki sendvič posebno u papir ili foliju, i tako zavijene sendviče vratite nazad u kesu od tosta. Zatvorite kesu i stavite je u zamrzivač.

Zaleđeni sendvič ujutro jednostavno uzmete iz te kese i ponesete ga sa sobom na posao, ili ga odmah stavite u toster (onaj na preklop) i sačekate da se odmrze i zagreje. I doručak je spreman!

U sendviče koji se zamrzavaju možete da stavite sve namirnice koje inače idu u sendviče, uključujući razne namaze, šunke, sireve i povrće. Jedino, naglašava ova kreativna mama, nikad nije stavljala paradajz, jer ne zna da li bi se razbljuzgao kada se odmrzne.

I eto super ideje kako da na brzinu spremite doručak i za sebe i za klince, i to za celu nedelju!

***

Bonus video: Najskuplji med na svetu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram