Kreveti u kojima spavaju deca najbogatijih ljudi sveta

Beba i porodica 09. mar 202020:19 > 10. mar 2020 12:23
dečji kreveti
Pronađite inspiraciju; Foto: PoshTots/Exclusivepix / Exclusivepix / Profimedia.rs

Holivudske dive svojim mališanima mogu da ispune svaku želju, pa i da im podare krevetiće iz bajki. Iako deluje nestvarno, i svi drugi mogu nešto slično ako imaju pravu ideju i dovoljno inspiracije.

Svaki mališan priželjkuje sobičak koji će biti pravo ostvarenje njegovih snova. Baš zato i postoji jedna kompanija iz Virdžinije koja po narudžbi izrađuje krevetiće, ali i svu propratnu dekoraciju. Klijenti su uglavnom zvezde sa A-liste.

dečji kreveti
Obožavaju ih mnogi poznati; Foto: PoshTots/Exclusivepix / Exclusivepix / Profimedia.rs

Među njima su Bijonse, Gvinet Paltrou, Džulija Roberts, Ben Stiler, Pit Sampras, Donald Tramp Junior. I kao što pretpostavljate, ovi krevetići jesu papreno skupi.

dečji kreveti
Ideja je bezbroj; Foto: PoshTots/Exclusivepix / Exclusivepix / Profimedia.rs

Kompanija koja ih proizvodi počela je s radom pre 13 godina kada je današnja vlasnica Andrea Edmunds čekala drugo dete i poželela da bebi pripremi savršenu sobicu. Ona je tada poželela da okupi umetnike koji bi stvarali jedinstvene kreacije i uspela je u tome.

Pročitajte još:

I mada ovi krevetići koštaju pravo malo bogatstvo, oni mogu biti sjajna ideja ako biste da svojoj bebici dekorišete sobu iz snova. Ne morate plaćati dizajnera i posebnu firmu za dekoraciju. Dovoljno je da sami osmislite koncept, kao i da iskoristite stare materijale i date im nov sjaj. Takođe, deo radova možete da izvedete sami ili uz pomoć prijatelja. Biće pravo uživanje.

dečji kreveti
Pravi hit je krevet poput kokpita; Foto: PoshTots/Exclusivepix / Exclusivepix / Profimedia.rs

*

dečji kreveti
Za najslađe snove; Foto: PoshTots/Exclusivepix / Exclusivepix / Profimedia.rs