Kako je Milica Glogovac posle Nebojšine smrti vratila sunce u svoj život – gledajte u novoj Mamazjaniji

Milica Glogovac Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Nova epizoda Mamazjanije bila je ubedljivo najslađa do sada, pre svega zahvaljujući kompaniji Bambi, koja je partner Zadovoljne u snimanju decembarskih emisija.

Osim plazma popsova, podkast je ulepšala i naša gošća Milica Glogovac, novinarka, mama male Sunčice i udovica barda srpskog glumišta, Nebojše Glogovca. Miličinu priču o životu samohrane majke, druženju sa ćerkicom i ljubavi koja joj je zvezda vodilja, ali i sećanju na pokojnog muža, Sunčicinog tatu, premijerno ćete slušati i gledati u subotu od 20 sati na portalu Zadovoljna.rs.

Sa Milicom koja je ostala udovica kada je Sunčica imala tek nešto više od godinu dana, pričali smo o teškoćama koje nosi samohrano roditeljstvo, ali i o tome koliko radosti je u njen život unela ćerka uz koju se Nebojše seća svakoga dana. Milica je u razgovoru za Mamazjaniju podvukla i zašto je neophodno da je mama dobro, da bi i detetu bilo dobro, o njenom iskustvu sa odgajanjem deteta i borbi u kojoj je uvek imala podršku porodice i prijatelja slušajte i gledajte premijerno u subotu u 20 sati, a ova kao i sve prethodne epizode Mamazjanije, biće na ostalim platformama dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu NOVA RS i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

Najnoviju epizodu pratite uz poslastice Plazmastičarnice, u kojima smo uživali na snimanju, a od naše gošće čućete i zašto je važno da osim najbližih, i kompletno društvo, država i sistem, pruže podršku roditeljima koji su sami sa decom. U svojoj emotivnoj ispovesti, Milica nam je ispričala o tome kako se Sunčica i ona se sećaju Nebojše, koliko je lepo kad dete raste, pa postajete najbolji prijatelji, ali je često i teško nositi odgovornost roditeljstva samo na svojim leđima. Ipak, Milica nije dozvolila da je tuga uvuče u mrak i zbog ćerke i sebe, kao i Nebojše koji bi tako želeo, vratila je sunce i radost u svoj život. Kako je u tome uspela, saznaćete u Mamazjaniji.