Jelena je udata za Italijana i ima poruku koju svaka trudnica treba da čuje

Foto: Instagram / jelena_turiello

Šta se krije iza savršenih fotografija trudnoće?

Jelena Turiello je influenserka i menadžerka društvenih mreža koja je udata za Italijana Juliena. Takođe se bavi preduzetništvom, a na Instagramu piše o svojim iskustvima trudnoće i majčinstva.

Ona je majka sina, a trenutno čeka još jedno dete.

Jelena je odlučila da razbije jednu zabludu koju, kako kaže, imaju mnoge mame i trudnice na društvenim mrežama.

„Dosta vas mi šalje poruke ‘baš ti zavidim kako si aktivna trudnica, sve radiš, uvek si našminkana i sredjena itd…’ TO NIJE ISTINA!!! Nemojte da vas zavara par storija ili po neka neka slika/video na Instagramu. Niko od nas neće staviti telefon pored wc šolje i snimati se dok povraća. Ili pored kreveta i snimati se dok plače, jer mu nije dobro. A sve su to normalne stvari u trudnoći. Ja sam ovaj put možda imala sreće da izbegnem mučnine, ali sa Mattiom nije bilo tako. Većina trudnica kroz to prolazi“, istakla je Jelena.

Priznala je da, kada je nema po par dana na Instagramu, tih dana joj zapravo nije bilo dobro.

„Tako da ove slike koje vidite sada su nastale u trenucima kada sam se osećala dobro, kao i svi videi ili ostale lepe slike koje viđate. Ali nemojte da mislite da je takav svaki dan. Ili da sam ja nešto bolja od vas kojima možda trenutno nije do života. Verujte mi ni meni nije uvek do života“, otkrila je Jelena.

Ona je u ranijim intervjuima govorila kako je najveći izazov roditeljima što imaju „savete na sve strane i što više ne znaju koga da slušaju i u šta da veruju“.

„Mnogo je tu kontradiktornosti, počevši od pedijatara. Jedan vam kaže jedno, drugi suprotno od prvog. Tako je i za sve ostalo. Onda se dovodimo u situaciju da se stalno iznova pitamo da li smo dobri roditelji i da li grešimo? Kada shvatimo da, ukoliko postupamo onako kako osećamo, ne možemo mnogo pogrešiti, onda sve postaje lakše“, rekla je za Kids.ba.

***

BONUS VIDEO: Investicije za bebe koje se isplate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram