Imam nešto jako važno da kažem budućoj ženi mog muža

Foto:Screenshot/TikTok/justincase912

"Hvala što voliš mog Rajana. On je sada tvoj".

Emili, žena pred kojom je teška i neizvesna operacija, napravila je TikTok nalog na kome je objavljivala video snimke upućene svojim najmilijima kako bi je se sećali ako ne preživi predstojeću operaciju.

Neki od njenih video snimaka su za one koje možda nikada neće ni upoznati, a jedan je posvetila budućoj ženi svog muža.

„Nikada neću saznati tvoje ime, ali htela sam da počnem tako što ću ti se zahvaliti“, Emili u suzama otvara video koji je od tada dobio preko pet miliona pregleda.

Ona se unapred izvinjava što je ljubomorna na tu ženu, priznajući da će imati život kakav je ona oduvek želela.

@justincase912 To my husbands next wife. In case I die. #storieswhiledying #storytime #dying #transplant #wife ♬ What You Won't Do for Love - Bobby Caldwell

Emili u snimku daje i pozadinu priče o tome kako su se ona i njen suprug Rajan upoznali i zaljubili.

„Nikad nisam pomislila da ću se udati za njega“, priznaje ona.

Međutim univerzum je navijao za njih i na kraju su se venčali. Kako je njihova ljubav postajala sve jača, Emili nije mogla da zamisli da živi ni jedan dan bez Rajana.

„Sada sam slomljenog srca zamišljajući ga kako živi bez mene“, kaže Emili koja želi da Rajan bude srećan čak i ako ona više nije s njim, te je ohrabrila svog supruga da upozna neku novu ženu.

Kada mu je rekla da želi da pronađe neku drugu koju će voleti ako ona umre tokom operacije, Rajan je bio povređen, što ju je samo dodatno podstaklo u želji da on ponovo bude srećan.

„Rajan je kreativan, pametan i ume iskreno da voli. Ti si najsrećnija devojka na svetu koja ide mojim stopama… Zaista sam zahvalna što ti je dao šansu i što je ponovo izabrao da voli“, kaže Emili u videu.

Emili je obećala budućoj ženi svog muža da će se on brinuti o njoj.

„Rajan je najljubaznija osoba i najbolji muž. Hvala što voliš mog Rajana. On je sada tvoj“, rekla je Emili za kraj, a prenosi YourTango.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram