Dečak koji će naslediti Džejmija Olivera

Džejmi Oliver
Džejmi Oliver i Badi; Foto: LEON NEAL / AFP / Profimedia

Džejmi Oliver ima petoro dece, a već sad je jasno da devetogodišnji Badi ima najjače šanse da krene njegovim stopama i kao kuvar i kao omiljeno TV lice.

Badi je pravi mali majstor u kuhinji, a njegov otac rešio je da ga podrži i na Instagramu deli njegove kulinarske nastupe. Osim talenta za kuvanje, fanovi su primetili da je od oca nasledio i šarm, te opuštenost pred kamerama.

Badi u svojim „prilozima“ deli recepte za specijalitete koje on voli, a koji su tako jednostavni da ih i njegovi vršnjaci mogu ispratiti.

 

Prvi video, snimljen početkom maja, prikazuje kako Badi i njegova pomoćnica, sestra Petal, pripremaju sladoled od banane, a u nastavku su se na njegovom meniju našli i banana hleb, testenina, štapići od piletine…

Pročitajte još:

„Super je jednostavno i želim da i sami pokušate“, poručuje Badi i nema sumnje da je na dobrom putu da nasledi svog oca i kao kuvar i kao omiljeno TV lice.

Džejmi Oliver (44) i njegova supruga Džuls (45) roditelji su 18-godišnje Popi Hani, 17-godišnje Dejzi Bu, 11-godišnje Petal Blosom, devetogodišnjeg Badija Bera i trogodišnjeg Rivera Roketa.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram