Ćerka Monike Beluči u karantinu je preslikana mama

Foto: FOSE / Backgrid UK / Profimedia

Fotografija iz karantina ćerke Monike Beluči i Vensan Kasela je dovoljan pokazatelj zašto je Deva već neko vreme zvezda društvenih mreža.

Deva se kao i većina njenih vršnjaka tokom pandemije nalazi u kući i kako je sama pisala na Instagramu – dosađuje se, pa eksperimentiše sa selfijima i raznim filterima.

Na jednoj od fotografija sličnost sa mamom je očigledna. Deva je prošle godine bila zaštitno lice parfema „Dolce&Gabbana“ i jako rano je ušla u svet modelinga, s obzirom da sada ima 15 godina.

Foto: Dolce & Gabbana via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Sa sestrom Leoni (10) je odrastala sa Monikom i Vensanom u Parizu. Od kad su rođene za njima su jurili paparaci. Od kada Monika i Vensan nisu zajedno, devojčice vreme uglavnom provode sa majkom.

„Ako jedna od mojih ćerki poželi da krene istim profesionalnim putem kao ja, rekla bih da. Nadam se da će imati strast, mogu da otvore i lepu pekaru u kojoj će prodavati dobar i svež hleb. Važno je samo da rade nešto što ih ispunjava, i da se ujutru bude sa zadovoljstvom kada pomisle na to“, rekla je svojevremeno Monika Beluči.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram