Erosovu bivšu proglasili „aljkavušom“ zbog fotke iz kreveta

Mišel Hunciker
Mišel Hunciker na odmoru; Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mišel Hunciker, bivša supruga Erosa Ramacotija, odmor provodi u Italiji sa porodicom, a jedna fotka koju je objavila na Instagramu je bila povod za brojne polemike dežurnih "čuvara higijene".

Mišel je objavila fotografiju buđenja na odmoru, na kojoj su u krevetu ona, ćerke i tri psa.

„Moja jutra na početku odmora. Ljudski i pseći štenci na jednom mestu“, napisala je Mišel. I tu u komentarima počinje svađa. Deo njenih obožavalaca ju je kritikovao i poručio da za decu nije zdravo da leže u krevetu sa psima koji se linjaju i nisu čisti, dok su drugi stali na Mišelinu stranu poručujući ovim prvim da „gledaju svoja posla i ne budu glupi“.

Inače, mnoge studije su utvrdile da ljubimci pomažu detetu da jača svoj imunitet i tako postane otpornije na razna oboljenja.

Pročitajte još:

Mišel Hunciker ima 43 godine, bila je 11 godina udata za pevača Erosa Ramacotija sa kojim ima ćerku Auroru (23). Drugi brak je sklopila sa naslednikom modne imperije Trusardi Tomazom Trusardijem, sa kojim ima dve ćerkice. Mišel je, inače, italijanska voditeljka švajcarsko-nemačkog porekla. U Italiji je počela kao model, a karijeru je nastavila kao voditeljka, glumica i pevačica u pokušaju.

Mišel je javno govorila o tome zašto se razišla s Erosom. On je saznao da je Mišel bila pripadnica opasne sekte i postavio joj je uslov.

„Govorili su mi da je moj muž loš za mene, ali ja sam ga mnogo volela. Ipak, kada mi je Eros dao da biram ‘ili ja ili oni’, izabrala sam njih“, rekla je.

Mišel Hunciker
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok je bila u braku sekta joj je filtrirala telefonske pozive, nije smela da priča ni sa majkom koju nije videla četiri godine. Mišel je otkrila da je od sekte „Clelia“ dobijala i pretnje.

„Ostavljali su me samu, naterali su me da napustim moju agenciju i ubedili me da finansiram sama novu sektu. Očigledno sam plaćala svima i hranila ih. U jednom trenutku su me ubedili da im dam sav svoj novac. Clelia mi je rekla da ako izađem iz sekte – biću mrtva“, otkrila je Mišel koja je na kraju iz straha ostavila Erosa Ramacotija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram