Biser princa Luisa kojim je ukrao šou kraljevskoj porodici

Princ Luis
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Luis je prvog dana školice ukrao šou.

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis krenuli su u novu školu, a na putu do nje, najmlađi princ je već uspeo da postane zvezda.

Princ Vilijam i Kejt Midlton odveli su svoje uzbuđene mališane u njihovu novu školu u Vindsoru, a njihov dolazak ispratili su i brojni fotografi.

Šou je i ovog puta ukrao najmlađi princ Luis, koji nije hteo da svi vide kako ga tata vodi za ruku, već samo mama Kejt, pa je uporno odbijao da mu je pruži i ignorisao ga je.

Luis je sada dovoljno veliki dečak da ide u školu, a izgleda da veruje da to znači da je prestar kako bi se držao sa tatom za ruku.

Kako se porodica približavala školi, mladi princ nije pokazivao znakove nervoze i nabacio je široki osmeh pred kamerama.

Foto: Credit line: Jonathan Brady-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Deca su prisustvovala poslepodnevnoj nastavi i dobrodošlici novim učenicima i njihovim porodicama, nakon čega nastava i zvanično počinje.

Džordž, Šarlot i Luis će ići u privatnu školu u Berkširu.

„Bili su jako uzbuđeni zbog škole, videlo se to čim su izašli iz automobila. Sve je bilo jako opušteno i oni su divna deca“, izjavio je izvor blizak paru za Daily Mail.

Vilijam ih je pri ulasku u školu pred svima nazvao svojom družinom, dok su maleni prinčevi i princeza rekli da su jako uzbuđeni zbog prvog dana škole.

Vojvoda i vojvotkinja odlučili su da započnu novi život daleko od službene londonske rezidencije jer su im deca na prvom mestu i žele da imaju što više slobode.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram