Beogradska oaza u kojoj možete da se sakrijete od gužve i da se osećate kao u najlepšem filmu

Idealan beg od prazničnog meteža.

Kraj decembra nosi sa sobom i onu haotičnost – kolaps u saobraćaju, redove u radnjama i gužve po restoranima. U tom metežu, jako je teško pronaći mesto na kojem mogu da se opustim i sa porodicom uživam u prazničnoj atmoferi.

Ipak, otkrila sam nedeljni branč u hotelu Hilton i njihovo magično klizalište. Prelepa novogodišnja dekoracija, svetiljke, irvasi, ušuškani prostor za klizanje, miris tople čokolade i tišina koju kvare samo stihovi Maraje Keri, omogućavaju da se na nekoliko sati osetimo kao likovi iz božićnih filmova.

Ovu malu bajku dopunjuje i porodični ručak koji se održava svake nedelje od 13 do 17 časova, a koji nudi svim posetiocima da uživaju u nezaboravnim kulinarskim majstorijama. Raznovrsni meni sa širokim izborom najkvalitetnije hrane i pića, slatkiša i slaniša, omogućava da svako pronađe nešto po svom ukusu.

Mrsni ili posni obroci, slatkiši ili slaniši, spremljeni su tako da podsete na pravu prazničnu trpezu. A ukusne poslastice su deo koji sam Hotel Hilton ponosno hvali, baš kao i njihovi najmlađi gosti.

Sem toga i sva bezalkoholna pića ulaze u cenu od 5.200 dinara po osobi, a za decu je obezbeđen i dodatni popust.

Za potpuni užitak i opuštanje, na samom ulazu će vas sačekati i piće dobrodošlice, koje nepogrešivo ide uz praznični duh. Uz prosecco, možete prošetati po prelepo ukrašenoj bašti ili se smestiti i sačekati ručak.

S obzirom na to da je akcenat na kvalitetnom porodičnom vremenu, Hilton je obezbedio i besplatno klizalište za goste branča. U periodu kada se održava ručak, u tri termina rade i instruktori koji pomažu deci da nauče da klizaju na najlakši način, dok vi neometano uživate u kafi ili hrani.

Ukoliko i sami volite da klizate ili samo želite da ispunite deci vreme tokom raspusta, klizalište radi svakog dana od 10 časova, a cena po osobi iznosi svega 600 dinara i uključuje klizaljke, dok vreme nije ograničeno.

A nakon toga, u baru pored klizališta možete uživati u toploj čokoladi ili kuvanom vinu.

Ukusna hrana, nezaboravna zabava i prelepa atmosfera, kao i gostoprimstvo svih radnika, idealna su jednačina za savršen porodični ručak koji će biti potpuno uživanje za sve članove porodice.

Prijatno!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram