Aksa prodavnice ostaju otvorene tokom cele nedelje do 21 čas!

Beba i porodica 22. dec 202008:52 > 09:43
Foto: Promo

Roditeljstvo je stalan posao, mame i tate ne znaju za izmene radnog vremena. Skoro sve Aksa prodavnice u Srbiji radiće tokom cele nedelje do 21 čas. Aksa je prepoznata kao lanac specijalizovanih prodavnica koja u svom asortimanu sadrži najširu ponudu ključnih proizvoda koji su neophodni za brigu o bebama i deci do školskog uzrasta.

Roditelji i budući roditelji u Aksa prodavnicama mogu da pronađu hranu, pelene, kozmetiku, kolica, auto-sedišta, krevece, odeću, obuću, igračke i široku ponudu proizvoda za prve bebine dane, inspiraciju kako da urede i oplemene dečiju sobu ili kupe idealan poklon za svoje najdraže.  Aksa je takođe ponudu proširila i organskim proizvodima. Ponudu Zelenog kutka možete pogledati ovde.

Aksa prodavnice će raditi od 09 do 21 čas tokom cele nedelje, izuzev prodavnice u TC Big u Novom sadu, a sve informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu www.aksa.rs ili na LINKU.

Foto: Promo

Tradicijom dugom 26 godina i poverenjem koje traje, Aksa gradi zajednicu sa svojim potrošačima, a roditeljima pruža podršku od prvog dana – od dolaska bebe na svet i tokom odrastanja. Kontinuiranim inovacijama i praćenjem potreba svojih kupaca Aksa predstavlja mesto gde kupovina postaje doživljaj. Zbog toga je Aksa neko kome roditelji veruju i na koga mogu uvek da se oslone.

Foto: Promo

U cilju suzbijanja širenja epidemije COVID 19, kompanija Aksa i njeni zaposleni poštuju sve mere i standarde i apeluje na svoje potrošače da nose zaštitne maske i drže distancu.

Iskusno od prvog dana! Vidimo se u Aksi!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram