Kim Kardašijan se ukrasila sa 50.000 bisera i pokazala zašto je kraljica Met Gale

Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Opet objasnila.

Ove godine je Met Gala bila posvećena preminulom nemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu. I ove godine je crveni tepih njujorškog Metropolitan muzeja bio preplavljen raskošnim haljinama kakve se teško mogu videti negde drugde.

Naime, bilo je puno crno-belih kombinacija, mašnica i bisera. Najviše pažnje je privukla Kim Kardašijan koja se ukrasila sa 50.000 bisera.

Foto: Celebrity Monitor / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Odajući počast dragulju koji je Lagerfeld često koristio u svom radu, Kardašijan je nosila korset i drapiranu suknju, a njena ogrlica, minđuše i prsten su takođe bili napravljeni od bisera.

Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Desetak zanatlija je radilo preko 1000 sati da bi napravili njenu bisernu haljinu.

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Tokom godina, izdanja Kim Kardašijan na Met Gali su uvek privačila najviše pažnje. Prošle godine je nosila haljinu Merilin Monro – istu onu koju je ikona Starog Holivuda nosila dok je pevala „Srećan rođendan“ predsedniku Džonu F. Kenediju na njegov 45. rođendan, davne 1962. godine.

Ona se 2021. takođe pojavila na crvenom tepihu u crnom Balenciaga kostimu koji pokriva lice, koji je odmah postao viralan. Godine 2013. njena cvetna Givenchi haljina za trudnice takođe je izazvala burne reakcije.

***

Bonus video: Modne katastrofe na Met Gala večeri 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram