Žene u ovom horoskopskom znaku rođene su da budu heroine

LAKESHORE ENTERTAINMENT - Album / Album / Profimedia

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, vredna, praktična, promišljena, skromna, stidljiva, precizna – sve to je žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je biti heroj i obarati druge ljude s nogu svojim znanjem i intelektom.

Ona je – Devica.

Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Čvrsto stoji sa obe noge na zemlji, koračajući graciozno i nežno u svojoj promišljenoj stvarnosti.

Orijentisana na detalje ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju uvek možete da se oslonite. Svemu pristupa sistematski, te voli planirane rutine.

Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u bašti.

Njena velika vrlina je da uvek i svuda dolazi na vreme. Može da deluje kao hladna i odsutna, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

Ljubav

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna, te pazi na svaki detalj pre nego što uđe u vezu. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži savršenog.

To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje ‘začine’ poput cveća, mirišljavih sveća i romantike.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda. Najbolje se slaže sa Škorpiojom Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne.

Njena kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savjet, ali samo kada je se traži jer ona se ne ‘petlja’ samoinicijativno u tuđe stvari.
Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji bi trebali to da naprave na diskretan način. Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Izgled

Mladoliko ovalno lice, oštar i svetlucav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika.

Gornji deo glave obično je primetno veći što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena spoljašnjost je generalno upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device je njen dugi, ravan stomak.

Stil

Prefinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica odlučno drži. Obožava odevne komade u kojima će moći direktno s posla da ode na ručak, večeru ili u večernji izlazak.

Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmeni znak uvek želi da odiše svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna i tajanstvena Devica ne želi da otkriva svima i ne želi da svi to znaju.

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe, te mornarsko plava su joj omiljene. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će isfurati i najležernije odevne kombinacije.

Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora da nadopunjava kompletni stajling podigne ga na viši nivo.

Perfekcionistička narav Device posebno se oslikava u šopingu.

Ona pažljivo proverava da li je s proizvodom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može da promakne. Kada kupuje lako je možete zateći na delu gde se prodaje zdrava ishrana jer Devica pazi na ishranu i svoju vitku liniju. Nije ni čudo da mnogi smatraju Devicu – čuvarkom kvaliteta, piše Zadovoljna.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram