Tri astro znaka koja će doživeti korenite promene u naredna dva dana

horoskop
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zvezde najavljuju sudbinske poteze

Na zvezdanom nebu planete su nam pripremile pravu erupciju na svim poljima – od 22. oktobra ulazimo u vladavinu Škorpije tokom koje će se smenjivati uticaj retrogradnog Marsa i Plutona.

Za tri znaka, kako stoje stvari, ova kombinacija dovešće do pravog rolerkostera do 24. oktobra.

Devica

Device će ovog vikenda biti pune energije i volje da se bace u akciju i urade nešto konkretno. Nemojte se iznenaditi ako ljudi iz okruženja ne budu delili vaš entuzijazam uprkos vašem pokušaju da ih motivišete. To može dovesti do ozbiljnih svađa sa članovima porodice, koji nemaju ovog vikenda vašu energiju. Savet je da se za korak unazad povučete jer bi svako dalje produbljivanje svađe širilo problem, koji dalje može dovesti i do rastanaka, piše luftika.

Vaga

Vagama ovog vikenda može biti prilično teško da se fokusiraju na bilo kakve konkretne obaveze. Umesto da mučite sebe, iskoristite svoje vreme radeći nešto kreativno, na primer, preuredite životni prostor. Biće vam potpuno nebitno šta se dešava sa ostatkom sveta i malo šta sa strane će moći da vas zainteresuje.

Moguće je da ćete krajem vikenda imati potrebu nekome da dokažete ispravnost svojih stavova. Nemojte trošiti vreme na pravdanje, već uradite nešto konkretnije.

Jarac

Posvetite bar malo vremena ovog vikenda svom hobiju. Vrlo je verovatno da ćete imati mnoštvo obaveza koje vam ni najmanje neće biti interesantne i zato je bitno da svoj um zaokupite nečim što vam prija. Izađite na neko zanimljivo mesto sa prijateljima ili voljenom osobom.

Krajem vikenda ponovo ćete biti u poslovnom raspoloženju. Ukoliko pravilno odigrate, ovog vikenda vam se smešii veliki novčani dobitak.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram