Sutra je najmoćniji dan u godini – dobro pazite šta želite

From Scratch
Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Sve što želite već je vaše.

Sutra je 11. 11, datum koji u numerologiji ima posebno značenje, a ujedno je i jedan od najmoćnijih dana u godini.

U numerologiji se 11 smatra glavnim brojem, a snaga koju poseduje je izvanredna. Vibracija ovog broja čini da kanali u kojima vas univerzum može podržati budu potpuno otvoreni.

Broj 1 u numerologiji predstavlja čarobnjaka i sposobnost da pomoću raznih alata, fizičkih i duhovnih, manifestujete nešto ni iz čega. Zbog toga je broj 11 toliko moćan, jer se moć čarobnjaka udvostručila i stvorila posebnu vrstu energije – snove koji dobijaju fizički oblik. Ako vidite da se 11 pojavljuje u vašem životu, univerzum vam signalizira da ste na dobrom putu – da ono što tražite traži vas, piše na blogu „Sage Godness“.

Na ovaj dan vreme je da sanjate najneverovatniju viziju svog života ili najkompatibilnijeg partnera kojeg možete zamisliti i pustite da ta vizija postane stvarnost, jer sa svemirom na vašoj strani, sve je moguće.

Zbog svega ovoga 11. novembra treba da potražite magiju iznutra. Ne potcenjujte svoje veštine i sposobnosti. Držite um otvorenim za nove mogućnosti i ostvarite svoje najluđe snove. Na ovaj moćan dan manifestacije ispoljite svoje želje ili prizovite ljubav.

Kad god vidite 111 ili 11:11, veruje se da vaši anđeli čuvari komuniciraju sa vama – 11. novembra ta veza je pojačana.

Pre nego što počnete da manifestujete svoje želje, važno je da se zapitate zašto želite da se to dogodi. Provedite nekoliko minuta (11) u meditaciji da biste pronašli jasne razloge zašto želite ono što želite. To je moćan način da se osigura ostvarivanje želja.

Broj 11 predstavlja dvostruku prirodu prisutnu u univerzumu – svetlost i senku, muško i žensko, jin i jang. Razumljivo je da i naša duša ima svoje ogledalo, svoju blizanačku dušu. Veza blizanačkih duša je veza koja ne odražava samo ono što volimo na sebi, već i lekcije koje moramo da naučimo da bismo dublje i autentičnije razumeli i upoznali svoju dušu. Ne možete se sakriti od snage blizanačkih duša – znaćete kad vidite svoju jer će biti kao da gledate sebe.

Univerzum osluškuje i govori. Ovi kanali su 11. novembra širom otvoreni. Slušajte izbliza, govorite jasno, zahvaljujte i verujte. Sve što želite već je vaše.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram