Šta svaki horoskopski znak traži u savršenom partneru. Škorpije, recimo, cene snagu i intuiciju

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svako od nas ima svoju viziju idealne ljubavne veze i savršenog partnera. Zato istražujemo kako naša astrologija utiče na karakteristike koje nas privlače romantičnim partnerima.

Od strastvene Škorpije do pragmatične Device, u nastavku otkrivamo savršenog partnera za svaki horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi su puni energije i uvek spremni za avanture, zbog čega traže partnera koji može pratiti njihov brzi tempo. Privlači ih samopouzdanje i odlučnost. Idealni partner za Ovnove je neko ko je nezavisan, strastven i spreman za spontane avanture.

Bik

Bikovi cene sigurnost i udobnost. Traže stabilnog i pouzdanog partnera koji deli njihovu ljubav prema udobnosti doma i senzualnim užicima. Bikovima je važna fizička privlačnost, ali i emocionalna povezanost i vernost.

Blizanci

Blizancima je potreban intelektualac s kojim mogu voditi živahne razgovore. Cene duhovitost, fleksibilnost i društvenost. Idealan partner za Blizance je neko ko je razigran, komunikativan i pun razumevanja za njihovu promenjivu prirodu.

Rak

Rakovi traže duboku emocionalnu povezanost i sigurnost. Njihov idealan partner je brižan, pažljiv i porodično orijentisan. Rakovi cene iskrenost, predanost i sposobnost pokazivanja emocija.

Lav

Lavovi traže partnera koji ih može obožavati i diviti se njihovoj harizmi. Sanjaju o partneru koji je pun samopouzdanja i snažan. U vezi su im najvažnije odanost, strast i velikodušnost.

Devica

Device će se najbolje slagati s partnerom koji ceni red i disciplinu. Njihov savršeni partner je praktičan, inteligentan i pouzdan. Device cene preciznost, marljivost i skromnost.

Vaga

Vage su u potrazi za partnerom koji može podržati njihovu potrebu za lepotom i mirnim odnosima. Njihov partner iz snova je šarmantan, društven i pravedan. Vage cene diplomatiju, umetnost i eleganciju.

Škorpija

Škorpije su strastvene i tajanstvene te traže intenzivnu emocionalnu i fizičku povezanost. Smatraju da njihov partner mora biti snažan, intuitivan i posvećen. Cene dubinu, vernost i strast.

Strelac

Strelci traže partnera koji deli njihovu ljubav prema avanturi i istraživanju. Njihov idealan partner je nezavisan, humorističan i otvorenog uma. Strelci cene slobodu, iskrenost i filozofsku dubinu.

Jarac

Jarčevi se najbolje slažu s ljudima koji dele njihovu posvećenost ciljevima i uspehu. Traže partnera koji je ozbiljan, pouzdan i praktičan. Jarčevi cene tradiciju, odgovornost i marljivost.

Vodolija

Vodolije traže partnera koji može podržati njihovu potrebu za slobodom i individualnošću. Njihov idealan partner je nezavisan, kreativan i intelektualno znatiželjan. Vodolijama su na prvom mestu originalnost, dobrota i prijateljstvo.

Ribe

Ribe su intuitivne i empatične, zbog čega bi želele da pronađu partnera koji može razumeti njihovu duboku osetljivost i maštovitost. Sanjaju o partneru koji je nežan, umetnički nastrojen i spiritualan. Ribe najviše privlače empatija i kreativnost, piše index.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram