Osobine Jarca zbog kojih je dominantan u odnosu na druge

Psihologija i astro 23. jan 202220:59 > 24. jan 2022 09:38
Nikol Kidman
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Reč je o znaku koji odiše poštenjem, dostojanstvom, pouzdanošću, strpljenjem, izdržljivošću, iskustvom, mudrošću. Za mnoge zahtevan, krut, preterano odgovorno okrenut poslu i tradiciji, hladan, a opet se na njega oslanjaju i obraćaju mu se za pomoć, piše astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljna.rs.

Da li je Jarac zaista toliko leden i kamen kako pišu mnogi forumi?

Naravno da ne. On je u svojim emocijama ozbiljan, postojan i čvrst. Kada vas on voli, imate potpunu sigurnost i datu reč. Sve što oseća i želi da ispolji, on na prvu radi indirektno, pritajeno, putem osećanja odgovornosti dok vas ne upozna i opusti se. Posle toga to postaje sasvim druga priča, piše Vukašin Stošić, na Instagramu Astrovuk.

Interesantno je da uvek imaju skrivene talente bila to muzika, književnost, slikarstvo, uređenje enterijera, a poseban dar za arhitekturu i forme.

Uzdržani u opohođenju, naizgled kruti, ali veoma obazrivi i ozbiljnih namera. Kada sa njim dogovorite saradnju, očekujte ispoštovanu proceduru.

Ukoliko pomislite da on nema emocije, varate se! Njegove emocije su duboke i snažne, ali su iskazane kroz poštovanje, principe, potvrđene delima, uz argumentaciju na ispravne vrednosti.

Materijalna egistencija i profit su mu bitni zarad sigurnosti kako njega tako i njegovih najbližih, a ambicije, ugled i status su potvrda njegovog samopouzdanja, ulaganja, truda i borbe. On na manje ne želi da pristane zato što zna koliko je u isti posao uložio.

Drži do zadate reči. Pouzdan je partner u svim poslovnim relacijama.

Sve pamti, pa ga smatraju zlopamtilom koje uvek nešto ispravlja, ali on to čini konstruktivno i uz jake argumente. Odaju utisak osobe koja uliva poverenje, odlično organizovane.

Znaju sjajno da se šale, budu krajnje ironični, sarkastični i ozbiljne face, ali ne razume svako njihov smisao za humor.

Plaču samo kada su sami, setni, melanholični. Lakne im kad puste suzu.

Ne žele da pokažu svoj bol i da time opterećuju okolinu, veoma su privatni kada se radi o njihovim ličnim stvarima, kao i potrebama porodice. To su ljudi koji ne ‘kukaju’, već se sami bore sa teretom koji nose.

Koliko god priroda ove osobe delovala kao ‘ograđena tvrđava’, uz strpljenje, doslednost, ove osobe će vam uzvratiti sve emocije koje ste im pružili.

Pristup poslu je metodičan, ozbiljan, te stoje predispozicije za izvrsne rezultate i visokokotiranu društvenu poziciju. Karijeristi.

Ovakvu osobu vredi imati kao prijatelja i partnera. On ne pati i ne plače sa vama.

Uvek će delovati konstruktivno i bodriti da iz svakog poraza izađete jači.

To je osoba na koju se u svakom trenutku možete osloniti, ali morate ga bezuslovno poštovati i držati datu reč. Ukoliko vas Jarac preseče iz života, to je zauvek, a znajte da to nije slučajno. Mora da ste u tom slučaju nešto baš gadno zabrljali.

Muškarac traži ambicioznu, sposobnu, dinamičnu ženu, ali zadržava izvesnu distancu dok nekoga temeljno ne upozna.

Žena se vodi razumom, dostojanstvom koje joj poručuje da nikad ne da na sebe. Ima skrivene talente, aristokratsko držanje. Uvek doterana i našminkana sa merom. Bira muškarca racionalno, emocije stavlja u drugi plan. Traga za muškarcem koji je društveno kotiran, karijerista, samostalan. Za nekim sličnim njoj samoj.

Za Jarčeve samo kvalitet vredi i ništa ispod njega.

Poruka Jarčevima u 2022. godini: „Ne plašite se da pokažete svoju emotivnu stranu i budite opušteniji. Nije sve toliko ozbiljno da zahteva vašu obazrivost kako vam se čini na prvi pogled.“

***

Bonus video: Bakšiš – Ko je škrt, a ko lak na napojnici

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram