Najburniji par Zodijaka – između sudbinske ljubavi i haosa

Par, žena, deojka, muškarac, zagrljaj
Foto: Shutterstock

Kad strastvena Škorpija upozna romantičnu Vagu, iskre će sigurno leteti. Škorpiju će privući Vagin šarm i gracioznost, dok Vaga ne može da odoli tajanstvenoj energiji Škorpije.

Odnos između Vage i Škorpije može biti mračan i pun izdaja, ali i „za sva vremena“ kaže za Bustle Stina Garbis, astrološkinja.

„Škorpijom upravlja Pluton, koji je takođe poznat kao Had, Bog podzemlja. Prema mitu, Had je oteo prelepu Persefonu i odvukao je u svoje carstvo i učinio je svojom kraljicom. Kao i Had, Škorpija može da bude opsednuta prelepom Vagom, kojom vlada Venera, i učiniće skoro sve da osvoji naklonost“, kaže ona.

Foto: Shutterstock

Vaga će moći da Škorpiji pruži osećaj sigurnosti, što će omogućiti da postane emocionalno otvorenija.

Prema Garbis, Vaga voli dubinu i misterioznost Škorpije, a ovo može biti dobar spoj sa zanimljivom ravnotežom. Međutim, mogao bi da sklizne u toksičan haos. Problemi sa ljubomorom, besom i kontrolom su ključne stvari na kojima će ovaj par morati da poradi.

Seks, par, krevet
Foto: Shutterstock

Seksualno, Vaga i Škorpija se zaista odlično slažu – ali emocije mogu biti problem. Mračno raspoloženje Škorpije i potreba za privatnošću takođe mogu izazvati napetost u vezi.

Vaga je znak ravnoteže i harmonije. Ako Škorpija odluči da zadrži svoja osećanja u sebi, što često radi, to će veoma frustrirati Vagu. Škorpija može čak i da napadne ako oseti da je Vaga previše naporna, što će samo dovesti do toga da se Vaga povuče.

Vage su prirodno šarmantne i poznate su po tome što su jedan od najkoketnijih znakova Zodijaka. Škorpija je veoma zaštitnički nastrojena prema onome za šta veruje da je njeno.

Škorpije su jedan od najlojalnijih znakova i ne bi se usuđivali da flertuju sa drugima, a isto očekuju od svog partnera. Oni mogu da vide Vagino „flertovanje“ kao izdaju i postepeno gube poverenje u njih.

Foto: Shutterstock

Vage mogu biti zgrožene zbog te posesivnosti i zaključiti da to nije pravi odnos za njih. Međutim, neke Vage mogu prihvatiti dominirajuću prirodu Škorpije, što bi potencijalno moglo dovesti do toksične veze.

Sve u svemu, Škorpija će Vagi pružiti ljubav i pažnju za kojom žude u vezi, dok će Vaga uneti optimizam i ravnotežu u Škorpijin život. Prema astrološkinji Garbis, ovo je jedan par koji može trajati ako na početku uspostave neke zdrave granice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram