Lascivne igre koje ćete u krevetu doživeti s muškarcem Lavom

Seks
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Sa njim vam sigurno neće biti dosadno.

Muškarac Lav je kralj džungle. On se samo odnekud pojavi i bubne u prostor neočekivano, šeretski i mangupski, vi ćete naravno pomisliti kako je to odraz njegove nonšalantnosti, ali on sve promatra i zapravo pokušava da osmotri ko ga primećuje. 
Kada se pojavi na nekoj zabavi, verovatno će trčati od razgovora, posmatrajući svaku osobu i obično tražeći pravu kandidatkinju.

Foto: ETIENNE GEORGE / AFP / Profimedia

Međutim ako mu ne pođe za rukom da oduševi sve u sobi, onda će probati najekstremnije varijante, zauzeće plesni podijum i pokušati da privuče poglede svih (što naravno može biti katastrofalno).

Muškarac Lav ima razigrane strasti, on je ljubavnik koji žudi za toplinom i vatrom senzualne intimnosti koju može pronaći u vama. Za muškarce Lavove seks je neverovatno važan i najčešće će to pokazati svojom senzualnom stranom, koje ćete postati svesni u intimnim trenucima.

Međutim on svoju naklonost može pokazivati i javno, zato budite spremni za muškarca koji će vas držati za ruku i koji će vas maziti. Iako deluje senzualno ovaj muškarac može biti notorno lascivan i sklon flertu.

Foto: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

On voli pažnju, zato mu je morate davati, jer u suprotnom može brzo odlepršati tražeći je na nekoj drugoj stanici. Lavovi su predatori i vole lov, zato nemojte sumnjati da će vam tolerisati nedostatak pažnje ili nežnosti.

Pravi način da razbesnite Lava upravo jeste to da ga ignorišete. Međutim to ima i drugu stranu, ovo ga verovatno može uzbuditi ali i naterati da se potrudi oko vas, ali samo ako ne bude trajalo predugo.

Muškarac u znaku Lava može brzo da se zapali za nešto, ali isto tako brzo može da potpuno promeni ploču ili da potpuno izgubi interesovanje. Zato morate biti sigurni da li je ovakav muškarac, baš za vas? Jeste li kompatibilni?

Da biste namamili ovog divljeg mačora, jednostavno ćete morati dopustiti sebi da emitujete svu blistavu energiju vaše ličnosti kako biste  ga privukli. Ne bi bilo loše da mu uputite i poneki kompliment jer Lav to svakako ceni, dopustite da vas ponekad očara svojom drskošću.

Otkrijte kako voli da ga maze, iza ušiju ili ispod brade? Kada budete otkrili njegove erogene zone, za čas ćete ga naterati da postane manji od makovog zrna, prenosi horoskop.gold.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram