Kako zavesti muškarca prema njegovom horoskopskom znaku

Psihologija i astro 24. apr 202122:37 > 25. apr 2021 09:51
Zavođenje
Foto: Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić za Nova.rs otkriva kako da zavedete muškarca u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka.

Piše: Vukašin Stošić

Na svojoj Instagram strani Astrovuk Vukašin otkriva mnoge Zodijačke tajne, a ove subote za nas piše o muškarcima i kako ih zavesti.

Ovan

Ovnovi vole jake žene – smele, nezavisne, samostalne, ali nikako napadne. Groze se žena koje im dišu za vratom.

Muškarac Ovan voli da preuzme inicijativu. Privlači ga žena koja mu ce se čini „nedodirljivom“.

Bik

Naglasite ženstvenost, senzualnost. Bik voli ljupke žene koje znaju kako da naprave opuštenu atmosferu.

Obožavaju restorane, te je ovo idealno mesto za sastanak. Uz vino i dobru večeru, kod njega sve ide lakše.

Blizanci

Njih ćete definitivno osvojiti pričom, šarmom, šalama. Istaknite mu svoje hobije i talente.

On obožava žene koje otvoreno flertuju i igraju se rečima. Uzbuđuju ga žene koju mu mentalno pariraju.

Rak

Njega će oboriti s nogu vaša ženstvenost, senzualnost, ljupkost, nežnost. Ne voli preterana zanovetanje. Voli žene koje vole decu, kuvanje.

Lav

Ovde je bitan stav, držanje, samopouzdanje. Voli kad mu kažu da dobro izgleda, prija mu laskanje.

Devica

Njega uzbuđuju misli, analiza, intelektualo pariranje. To je njegova erogena zona. Voli poslovne žene i priču o knjigama.

Vaga

Važni su mu elegancija, gracioznost i maniri, lepršava kosa, damsko držanje. Ponašajte se kao da ste na takmičenju za mis univerzuma. Ne glumite pred njim, jer je ovaj „Don Žuan“ vec dobio Oskara!

Pričajte o umetnosti, muzici, političkim i društvenim dešavanjina. I zapamtite, ne psujte! Ne voli ljude koji su prosti.

Škorpija

Pokažite mu koliko ste dominantni. Ovaj muškarac voli moćne žene koje mu neće otkriti svoje slabosti. Sasecite ga pogledom direktno u oči.

Strelac

Pokažite avanturistički duh, inteligenciju, širinu u razmišljanju. Pričajte mu o tome gde ste poslednji put putovali i kako ste se nezaboravno i ludo proveli. Strelac voli i žene koje se smeju.

Nemojte mu već sutra slati poruku sa utiscima i očekivanjima. Ovaj muškarac je u duši dete koje se plaši brzog vezivanja i bilo kakvog iznenadnog pritiska.

Jarac

Ponašajte se dostojanstveno, ponosno, markantno. On ceni odmerenost i strpljenje. Sa njim nema žurbe. Pričajte mu o svojim idejama, poslovnim ciljevima i ambicijama. Kod njega sve ide planski.

Vodolija

Budite opušteni, ležerni i luckasti. Ovaj muškarac se grozi pritiska. Obožava da mu neko mentalno parira i postavi se sa njim prijateljski. Voli vedre, ekscentrične i upadljive žene koje se izdvajaju u masi. Nikako one koje liče jedna na drugu.

Ribe

Voli tajanstvene, mistične, nežne i zavodljive žene koje mu ne odgovaraju direktno na pitanja. Njega iskrenost isključuje, a nedorečenost uzbuđuje. Pričajte sa njim o muzici, umetnosti i svojim fantazijama. Ovo je muškarac koji obožava da mašta. Pustite ga da malo mašta i o vama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram