Horoskopski znaci koji se odljube preko noći

Par
Foto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Da li vam je ikada neko slomio srce nakon samo nekoliko sedmica veze? Sigurno ste se pitale gde je nestala ljubav? Astrologija možda krije odgovor, a u nastavku pročitajte koji to znakovi brzo „ispare“ iz veze.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak će se verovatno odljubiti i povući pre nego što mislite. Blizanci mogu da budu izuzetno nepredvidljivi kada su u pitanju ljubav i veze, piše Luftika.

Možda će odustati od vaše sreće vrlo brzo. Za njih važi da „prestanu da vole i nakon samo desetak dana“. Dakle, ako ste u ljubavnom odnosu s Blizancem, moraćete da budete spremni za neočekivani raskid.

Vaga

Poput Blizanaca i Vage su sklone brzom napuštanju odnosa. One su vrlo strastvene i kad se dogodi da žara ponestane, teško im je da ostanu u takvoj vezi. Vage su najsrećnije kada bi njihova veza ostala ljupka i intenzivna kao u prvim danima kada su se zaljubili.

Rak

Rakovi takođe mogu vrlo rano da izgube interes za vas i vezu. U jednom trenutku vam možda priznaju ljubav, a već sledećeg dana mogu vam prići samo da vam kažu da vas više ne vole. Jedino što ih može malo duže zadrži uz vas je vaša spremnost da ulažete stalni napor kako bi održali vezu na površini.

Bonus video: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram