Horoskopski znaci koji najteže izgovaraju „volim te“

Foto: Shutterstock

Volim te. Jednostavna i kratka rečenica, ali tako moćna. Ne možemo svi to lako da izgovorimo, ali svi želimo to da čujemo. U nastavku proverite kojim horoskopskim znacima ona najteže silazi s usana.

1. BLIZANCI

Ovom znaku je potrebno mnogo vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i neobuzdano izrazi svoja osećanja. Veoma su radoznali i često se prepuštaju razmišljanju o tome da li postoji neko bolji za njih i zbog toga teže ulaze u ozbiljne veze. Blizanci kažu „volim te“ tek kada shvate koliko im ta osoba zapravo znači i da su im u potpunosti posvećeni, piše Zadovoljna.hr.

2. DEVICA

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Device su perfekcionisti i stalno preispituju svoja osećanja. Ako osete da u ljubavnoj vezi nešto nije u redu, uzdržaće se od izjavljivanja ljubavi sve dok ne bude onako kako one misle da treba da bude.

3. ŠKORPIJA

Škorpije ne vole promene i više vole duge veze. Za njih vredi pravilo da sa partnerom ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su od samog početka posvećeni ljubavnoj vezi, reći će „volim te“ tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele da pokažu ranjivost ili da budu povređeni pre vremena.

4. VODOLIJA

Pripadnicima ovog znaka potrebno je mnogo prostora i slobode u vezi. Često preferiraju netradicionalne veze i retko izjavljuju ljubav jer smatraju da će tako stvoriti obaveze na koje nisu spremni.

Svoju slobodu su spremni da žrtvuju samo za osobu koja će im dopustiti da budu ono što jesu. Tek se tada emotivno potpuno otvaraju, u potpunosti predaju vezi i izgovaraju „volim te“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram