Horoskopski znaci koji će uskoro doživeti neuzvraćenu ljubav

Žena, devojka, bunda
Foto: Shutterstock

Nepristupačna ljubav je pravi mamac; svi smo bili tamo ranije — želeli smo nekoga koga ne možemo imati – jer ga ne možemo imati.

Četvrtak, 24. marta 2022. donosi nam zanimljiv tranzit: Mesec u sekstilnom Saturnu u Jarcu, a ova astrološka prognoza snažno pogađa centar osećanja. Pokazaće nam naše granice, i iako možda ne želimo da verujemo u te granice, ipak ćemo se suočiti sa njima, piše Luftika.

Tri horoskopska znaka koji žele ljubav koju ne mogu imati od četvrtka, 24. marta 2022.

Lav

Pošto provodite mnogo vremena živeći u prošlosti, i dalje verujete da ljubav koju ste jednom pronašli postoji kao nastavak u budućnosti. Niste je pustili, a kao da ste namerno u neznanju o nekome ko vas ne želi u svom životu.

Nećete to prihvatiti. Ne možete prihvatiti da se ta osoba davno preselila negde drugde.

Verujete da su oni još uvek tu sa vama, telom, umom i dušom, i mislite da se samo prave ne žele više ništa sa vama, iako imaju potpuno novi život izgrađen bez vas u njemu.

Mesečev sekstil Saturn osvetljava ovu beznadežnu ljubavnu situaciju, i iako boli gledati, to neće ništa promeniti. Morate naučiti da rastete u ovoj situaciji i nastavite dalje.

Foto: Shutterstock

Strelac

Postoji dobar razlog zašto ne možete da dobijete ljubav koju želite, a to je zato što ste se tako postavili. Zašto se mučiti sa stvarnim ljudima kojima je stalo kada su oni tako zagarantovano razočaravajući?

Znate ovo, a tokom sekstilnog mesečevog Saturna osećate se još moćnije u svojoj odluci da volite one koje ne možete imati.

Stvorili ste sebi čudno divnu situaciju koju neko ko nije Strelac nikada ne bi razumeo. A to je da svesno birate da volite nekoga koga ne možete imati jer želite da poštedite sebe poniženja da budete povređeni, zlostavljani, izdani, lagani i svih drugih ‘lepih’ stvari koje ljudska bića rade jedni drugima kada navodno ‘vole’ jedni druge.

Foto: Shutterstock

Jarac

Volite nekoga ko nikada neće biti dobar za vas. I taj neko je baš vaš partner. Kako ironično. Dakle, vi ste sa nekim ko vas nikada neće voleti onako kako vi volite njega. A ovo je vaš život Mesečev sekstil Saturn vraća vas na ovu ironičnu poentu, ali šta ćete učiniti u takvoj nevolji? Ništa. Tako vam je kako vam je, zar ne?

Želeli biste da pomislite da će se možda jednog dana ova osoba promeniti i uspeti da vidi kakva ste fantastična nagrada, a ipak, nemate pravu nadu da će to učiniti.

Dakle, volite nekoga ko vas neće voleti onako kako vi želite da budete voljeni, i to je kraj te igre. Mesečev sekstil Saturn vam omogućava da saznate svoje granice.

***

Bonus video: Maler dana


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram