Dnevni horoskop za 4. decembar: Ribe, očekujte provokacije u kancelariji

Foto: Michael Potts / imago sportfotodienst / Profimedia

Svaka sedmica mora da počne ponedeljkom.

Otkrijte šta nam zvezde savetuju za 4. decembar 2023 na planu posla, ljubavi i zdravlja, piše astroputnik.com.

Ovan

Posao: Ova radna sedmica većini Ovnova može krenuti kroz pritisak od strane nadređenih i kroz nerazumevanje sa kolegama. Budite spremni da rešavate neku komplikovanu situaciju nastalu zbog loše komunikacije

Ljubav: Može doći do distance u komunikaciji sa partnerom zbog prezauzetosti poslom, sastancima i poslovnim putovanjima.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Bik

Posao: Na poslovnom planu Bikova biće dosta promenljivih situacija. Bićete zatrpani velikom količinom dešavanja na poslu, kontaktima.

Ljubav: Neočekivane promene raspoloženja i eventualne pridike druge strane, suštinski ne mogu biti sprečene, ali vi to možete ublažiti.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Od samog starta potrebno je da budete usresređeni na suštinu problema, naročito u situacijama kada vam pažnja bude podeljena na više poslovnih zadataka. To naravno ne znači da ne smete započeti drugu obavezu ukoliko niste završili prvu.

Ljubav: Obostrano nepoverenje može dovesti do brojnih prepucavanja i nesporazuma u vašim komunikacijama.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.

Rak

Posao: Posebnu pažnju treba da posvetite sopstvenoj organizaciji i budite otvoreni za sugestije i korekcije dosadašnjeg načina rada.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni nove prilike vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja. Obratite pažnju ko vas posmatra.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Na samom startu ove radne sedmice prepreke se odnose na nerealnu procenu svojih trenutnih mogućnosti, pa može doći do zagušenja u realizaciji poslovnih zadataka.

Ljubav: Možete biti nervozniji nego inače i izazvati probleme i sa partnerom i sa porodicom. Pokušajte da smanjite impulsivnost.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Devica

Posao: Pred Devicama je dosta izazovan period. Početkom sedmice može doći do određenih razmimoilaženja i sa kolegama i sa nadređenima, a neki neće sebe prepoznati više u svom kolektivu.

Ljubav: Može doći do određene distance u odnosima izazvane pre svega vašom poslovnom preopterećenošću.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada i virusnih infekcija.

Vaga

Posao: Odličan start nove radne sedmice je pred Vagama. Bez većih prepreka ostvarićete zacrtane profesionalne ciljeve.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje i kada je ljubav u pitanju. Vaša pažnja i pozitivna energija biće u potpunosti usmerena na osobu koju volite.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Škorpija

Posao: Od samog stara bićete vrlo praktični, racionalni i brzo ćete razmišljati, pa ćete sa lakoćom moći da pronađete rešenja za neku problematiku, ali i da napravite dobar temelj za nove poslovne dogovore.

Ljubav: Moguće su ljubomorne scene, pokušajte da unesete malo samokontrole.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Neće biti lako danas za većinu Strelaca kada je posao u pitanju i to se pre svega odnosi na komunikaciju. Potrudite se da je malo poboljšate sa saradnicima, moguće je da bude problema i nejasnoća.

Ljubav: Zauzeti pripadnici ovog znaka osećaće veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude jako prijatan za oboje. Uživajte.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Jarac

Posao: Vi i oni sa kojima sarađujete ste trenutno na potpuno drugačijim stranama i sa potpuno drugim viđenjima i rešenjima. Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja na polju ljubavi, imaćete priliku da se izvučete na lep i fin način za neke

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Vodolija

Posao: Ukoliko od samog starta budete naišli na nerazumevanje ili neodobravanje za neke vaše poteze ili ideje, ne uzbuđujte se previše, vrlo brzo će sve doći na svoje.

Ljubav: Energija, volja i optimizam biće prisutni i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Posao: Konkurencija u vašem najbližem poslovnom okruženju biće prisutna i očekujte određene provokacije, koje vam na sreću ne mogu doneti neku veću štetu.

Ljubav: Danas nije za očekivati neko posebno angažovanje u sferi ljubavi, ali sa druge strane možete se naći na meti kritika voljene osobe.

Zdravlje: Stres, napetost.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram