Dnevni horoskop za 31. avgust: Lav pokušava da bude u centru pažnje

Horoskop
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 31. avgust 2023. godine.

Ovan

Posao

Kompatibilnost sa ostalim saradnicima je odlična mogućnost za nešto više poslovne mogućnosti za neko vreme. Možete se osloniti na ostale u svom okruženju.

Ljubav

Ne udaljavajte se od osobe na koju često mislite. Ključ uspeha je u vašem osmehu, koji upućujete osobi preko puta.

Zdravlje

Pojačavajte treninge.

Bik

Posao

Nije sve u jednom običnom poslovnom danu. Zaslužili ste nešto više i jači motiv da uspete da ostvarite nešto posebno na polju novca.

Ljubav

Isuviše se u kolebljivoj situaciji koja vas dezavuiše i pravi jako loš ambijent za nešto posebno. Imate jači stav da počnete da menjate svoje okruženje pa i partnera.

Zdravlje

Pokušavate da meditirate.

Blizanci

Posao

Vaš posao može da stagnira jer imate stav da se se troškovi skrate i da se oslobodite obaveza koje vam navodno ne vode jačem poslovnom statusu. Ne pokušavajte da primenite radikalne promene.

Ljubav

Ne želite da se bavite temama emocija jer smatrate da ste se mnogo puta već zalagali. Bićete koncentrisani na neke druge segmente.

Zdravlje

Nemate posebno težak dan, što se zdravlja tiče.

Rak

Posao

Uprkos tržišnim lošim indikatorima, vaša trenutna poslovna slika nije loša. Pokušajte nešto da uradite sa viškom novca u svakom slučaju.

Ljubav

Pojaviće vam se neko ključan pa se na vreme pripremite. Osećate malo veći elan nego u prethodnom periodu. Imaćete dosta uspešan dan.

Zdravlje

Čuvajte se oštrih predmeta.

Lav

Posao

Pokušaj da dominirate vam trenutno ne polazi za rukom. Morate da budete dovoljno koncentrisani na ono što radite i uspećete da završite započete aktivnosti.

Ljubav

Nije sve u vašem ličnom angažovanju. Deo vaših emocija ste bacili kroz prozor. Pazite kome se otvarate i pričate svoje najdublje tajne.

Zdravlje

Glavobolja.

Devica

Posao

Isuviše ste aktivni i nemate nameru da se udružite u svemu što vam drugi plasiraju. Budite otvoreniji u kontinuitetu prema svojim obavezama i na vreme ćete ih rešiti.

Ljubav

Pojačavate svoje emocije prema jednoj Ribi. Biće dovoljno iskušenja ovaj put pa se pripazite neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje

Smanjite slatkiše.

Vaga

Posao

Uprkos lošim aspektima, uspevate da dovedete u red nešto od svojih poslovnih aktivnosti. Nećete izostajati u svom radu za ostalim kolegama.

Ljubav

Ono što je jako bitno na vašem polju emocija jeste da se može očekivati nešto posebno pozitivno ukoliko ste se zalubili u jednog Raka. Pokušajte da zakažete sastanak.

Zdravlje

Pazite se u prevozu.

Škorpija

Posao

Isuviše se namećete za svoj ukus. Morate da spustite loptu i sačekate svojih pet minuta. Neko ipak želi da vam pomogne u onome što trenutno radite.

Ljubav

Ukoliko ste se zaljubili u jednog Bika ne očajavajte usled inertnosti ove osobe. Imate šansu i sa nekim drugim da rešite mnogo toga na svom emotivnom planu.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

Strelac

Posao

Ukoliko ste od onih koji traže zaposlenje ne očajavajte još uvek se nije završio konkurs. Pokušavate da dobijete na vremenu za ono što uporno želite.

Ljubav

Niste loše raspoloženi nego su se samo lošije aspektovale planete koje ne dozvoljavaju nešto posebno kvalitetno da vam se desi. Budite strpljivi.

Zdravlje

Osećate se umorno.

Jarac

Posao

Polje privatnog posla je pod težom energijom planeta koje vam sugerišu da se neki detalji nisu dovoljno dobro uklopili u vaše polje finansija i da to treba da popravite.

Ljubav

Isuviše očekujete od osobe na koju često mislite ali možete se pomalo i razočarati. Bitno je da ne očajavate zbog sitnica.

Zdravlje

Osećate jači emotivni pritisak.

Vodolija

Posao

Postavlajte uslove svog rada kako kod sebe tako i kod ostali saradnika. Bitna vam je koncentracija i fokus na ono čime se bavite.

Ljubav

Niste sami, ali ste se figurativno udaljili od voljene osobe. Bilo bi dobro da se ipak koncentrišete samo na poslovni segment.

Zdravlje

Pazite na svoj imunitet.

Ribe

Posao

Nije sve u novcu ima nešto i u vašem poslovnom angažovanju na mestima gde bi retko ko bio. Pokazujete veću zainteresovanost za zaradom nego obično.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni i jednu Devicu možete da se nadate solidnom emotivnom statusu. Imaćete odličnu priliku da se bolje upoznate sa ovom osobom.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta, piše Luftika.