Dnevni horoskop za 23. maj: Lavovi, dobijate iznenadnu poslovnu ponudu

horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 23. maj 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu ovog četvrtka. Postoji mogućnost za uvođenje i nekih inovacija u postojeći proces rada.

Ljubav: Visok nivo strasti i pozitivne energije pratiće danas one pripadnike koji su namerili neku konkretnu osvajačku akciju. Samo napred.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Odličan dan je pred Bikovima da finalizuju jedan mini uspešan ciklus iz prethodnog perioda i tako sebi obezbede učvršćivanje profesionalne pozicije na hijerarhijskoj lestvici.

Ljubav: Manjih problema u komunikaciji sa dragom osobom Bikovi mogu imati najverovatnije zbog neusaglašenih prioriteta. Ako zaista nešto od toga zategne situaciju, obostranim kompromisom sve se da relaksirati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Veoma je bitno da racionalno koristite energetske resurse, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm mogli bi danas biti posebno zapaženi, pa nije isključeno prijatno iznenađenje, a možda i nova ljubav u najavi.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje tipične predstavnike ovog sazvežđa. Uglavnom rutinsko obavljanje zadataka bez većih poteškoća.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Pokušajte da malo razbijete monotoniju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Možete postići sve na profesionalnom planu, ali uz dosta potrošene mentalne energije pre svega. Moguća je i iznenadna poslovna ponuda.

Ljubav: Vrlo je verovatno da vas očekuje bar jedna fina prilika za novo poznanstvo i uživanje u flertu i neobaveznom ćaskanju.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Ukoliko se desi da se opteretite obavezama, ne libite se da zatražite pomoć osobe od poverenja iz bliskog okruženja.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli biste da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vašu pažnju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Za sve bi trebalo da bude dovoljno radne energije, samo pod uslovom da se dovoljno dobro organizujete i rešavate postavljene zadatke jedan po jedan.

Ljubav: Nije nerealno očekivati da inicijativa danas potekne od druge strane, što istovremeno može da godi ali i upozori, naročito one kojima treba više vremena da izvagaju kompletnu situaciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Po svemu sudeći, pred Škorpijama je još jedan vrlo uspešan radni dan. Možete očekivati i neku novu poslovnu ponudu o kojoj vredi razmisliti.

Ljubav: Nije isključeno da budete istovremeno na više ljubavnih koloseka danas ili da vas privuče znatno mlađa osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Solidno radno raspoloženje pratiće Strelce ovog dana tako da u svom dobro poznatom ritmu isprate sve zacrtane obaveze bez većih problema.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ukoliko osoba koju ste upoznali bude insistirala na nekoj formi ozbiljnijeg partnerskog odnosa.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Pred Jarčevima je radni dan prožet velikim angažovanjem. Prepreka ne bi trebalo da bude ukoliko budete mudro i strpljivo delovali.

Ljubav: Moguće je iznenadno novo poznanstvo preko posla.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Moguće prepreke i izazove po pitanju realizacije rešićete samo ukoliko budete strpljivi i radili po prioritetima.

Ljubav: Nove mogućnosti na polju ljubavi postoje, a vi pokušajte da odolite izazovu strasti i ipak realno procenite situaciju.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Ribe

Posao: Nekoliko pozitivnih kontakata i dogovora oko realizacije nekih budućih planova očekuje Ribe. Budite na visini zadatka.

Ljubav: Atmosfera uživanja i strasti bez mnogo razmišljanja o budućnosti dominiraće ovog dana kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram