Dnevni horoskop za 19. februar: Vage, svi će želeti da budu na vašem mestu

Foto: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Otkrijte šta vam zvezde savetuju za 19. februar 2024. na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Povoljna poslovna sedmica je pred Ovnovima, stoga potrudite se da je iskoristite maksimalno. Situacije će se otvoriti same od sebe i pogurati vas ka vašem cilju.

Ljubav: Onima koji su u emotivnim relacijama malo truda je dovoljno da dođe do smirivanja i poboljšanja odnosa sa voljenom osobom. Potrudite se.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, mogući problemi sa probavnim traktom.

Bik

Posao: Koliko god vam se činilo da je nemoguće promeniti neke situacije, promene dolaze i to brže nego što ste mislili.

Ljubav: Dosta turbulencija vas očekuje na ljubavnom planu. Bilo bi mudro da ublažite svoj verbalni način izražavanja i izbegnete duže rasprave sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Blizanci

Posao: Prilično naporna radna sedmica očekuje predstavnike Blizanaca. Po pitanju dogovora treba biti više uključen i maksimalno skoncentrisan.

Ljubav: Zauzeti Blizanci bi trebali da više vremena posvete sebi i onome što žele, bez obzira da li je druga strana u to uključena ili ne.

Zdravlje: Mogućemmeteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Pojačan obim obaveza je pred Rakovima, ali razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude. Moguća u manja kašnjenja.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim poklonom, vratiće vam se višestruko. Uživajte u zajedničkim momentima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Ima prostora za dobre pomake i konkretna rešenja i poteze u ovoj sedmici, ali se prethodno rešite zaostalih obaveza ukoliko ih imate.

Ljubav: Na ljubavnom planu može biti napetih situacija izazvanih pre svega vašim promenljivim raspoloženjem i ponašanjem.

Zdravlje: Dovoljnoo se odmarajte.

Devica

Posao: Ne žurite i ne insistirajte ni na čemu jer se lako može dogoditi da u poslednjem trenutku dođe do promene plana.

Ljubav: Ukoliko ste željni promena na ljubavnom planu, možda bi i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu. Vaša draga osoba sigurno očekuje malo više posvećenosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pojedine okolnosti danas bi Vagama mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu delovanja, posebno na polju komunikacije.

Ljubav: U poziciji ste da uživate u obostranoj pažnji i razumevanju sa voljenom osobom. Vaše pozitivne vibracije nailaze na dobar odziv.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Pojedine okolnosti danas bi Vagama mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu delovanja, posebno na polju komunikacije.

Ljubav: U poziciji ste da uživate u obostranoj pažnji i razumevanju sa voljenom osobom. Vaše pozitivne vibracije nailaze na dobar odziv.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Moguće je da vas već od danas očekuje najava novih poslovnih projekata i dogovora koje već neko vreme iščekujete.

Ljubav: Imate priliku za novo poznanstvo. Period pred vama je pogodan za avanture, flert i uživanje u finom društvu.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, kičme.

Jarac

Posao: Potrebno je nastupati oprezno u svakoj vrsti dogovora, potpisivanja ugovora ili papiroloških pitanja. Naglašena je konfuzija, mogućnost saradnje sa neodgovornim ljudima, neka vrsta pogrešne procene.

Ljubav: Miran i stabilan dan vas očekuje kada su partnerski odnosi u pitanju, bez nekih neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Iako vam ovaj radni dan može biti malo naporniji, izguraćete sve na zadovoljavajući način. Bitno je da ne odustajete.

Ljubav: Opušten dan je pred vama na ljubavnom planu. Sve je pod kontrolom i tako bi trebalo i da ostane.

Zdravlje: Veliko rasipanje energije.

Ribe

Posao: Dobrom organizacijom i velikom energičnošću možete sve danas postići bez većih poteškoća. Nemojte se samo rasplinuti na više strana, ostavite nešto i za naredne dane.

Ljubav: Ukoliko ste prevazišli neka neslaganja iz prethodnog perioda, onda vas očekuje dosta opušten i miran dan na polju ljubavi.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, piše astroputnik.com.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram