Dnevni horoskop za 18. decembar: Ovan počinje sedmicu jakim tempom

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Možda vam se zvezde smeše.

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 18. 12. 2023. na polju posla, ljubavi i zdravlja, piše astoputnik.com.

Ovan

Posao: Svi preduslovi su tu da tipični predstavnici Ovnova novu radnu sedmicu počnu na odličan način, jakim poslovnim tempom i efikasnom realizacijom. Mogući su novi poslovni dogovori.

Ljubav: Ništa manje povoljni uslovi neće biti za dešavanja u sferi ljubavi, samo je pitanje koliko vremena i energije želite usmeriti ka ovom polju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

#related-news_0

Bik

Posao: Potrudite se da napravite što manje grešaka na samom početku ove radne sedmice, kako biste izbegli kritike od strane nadređenih.

Ljubav: Što se ljubavne sfere tiče trebalo bi da spustite kriterijume i smanjite očekivanja po pitanju krajnjeg rezultata.

Zdravlje: Osim nervoze nema drugih razloga za brigu.

Blizanci

Posao: Iako nema nekih posebno loših i teških aspekata, početak nove radne sedmice mogao bi da bude prilično naporan za većinu osoba rođenih u znaku Blizanaca.

Ljubav: Pažnja koja vam dolazi od voljene osobe trebalo bi da naiđe na vrlo dobar prijem. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Rak

Posao: Praktično od prvog radnog dana u sedmici od Rakova se očekuje da maksimalnim angažovanjem budu pokretači realizacije novih poslovnih projekata.

Ljubav: Neočekivani susret i razgovor sa starom simpatijom može potpuno preokrenuti tok vaših ljubavnih razmišljanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Potenciranje na nečemu od strane poslovnih saradnika ili kolega može vas dovesti do granice tolerancije.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu trebaju da se posvete još više dragoj osobi, druženjima sa zajedničkim prijateljima i uživaju. Tokom ovog ponedeljka možete i proširiti krug zajedničkih prijatelja.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici donosi Devicama brojne izazove, stoga je veoma bitno da se što manje nervirate, i što pre fokusirate na zadatke.

Ljubav: Imaćete vrlo povoljnu astrološku klimu da radite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nekom sitnicom iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Na startu nove radne sedmice Vage mogu biti opterećene brojnim obavezama, ali i iskrsavanjem novih neplaniranih.

Ljubav: Na emotivnom planu, moguće je prijatno iznenađenje od strane osobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Biće obaveza na pretek od samog starta ove radne sedmice, a najveći izazov će vam predstavljati komunikacija sa najbližim saradnicima. Pokušajte da se što manje svađate.

Ljubav: Izazova ali onih pozitivnih moglo bi biti i na vašem ljubavnom planu. Krenite u akciju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Veoma dobar i uspešan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Strelca, naročito one koji imaju slobodu odlučivanja, jer vas očekuje jedan dobar poslovni dogovor, neočekivano.

Ljubav: Suštinski pozitivan ljubavni dan se nalazi pred vama, ali koketiranje na više strana i neodređeni stavovi mogu vam neočekivano zakomplikovati život.

Zdravlje: Veći zdravstveni problemi trebalo bi danas da vas zaobiđu.

Jarac

Posao: Tamo gde ste stali krajem prošle, logično je da nastavite početkom nove radne sedmice. Tipične Jarčeve čekaju dodatne profesionalne obaveze.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu upoznati novu neobičnu i zanimljivu osobu, koja će im se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tempo koji Vodolije forsiraju na profesionalnom planu malo ko može pratiti. Mogući su nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada.

Ljubav: Postoji mogućnost otpočinjanja nove kratkotrajne neobavezne ljubavne priče, pa ukoliko vam je u interesu zabava i opuštanje samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Na početku nove radne sedmice Ribe očekuje dosta posla, ali i brojne prilike da sebe i svoje kvalitete istaknu u prvi plan.

Ljubav: Imate mogućnost lepog poznanstva koje može krenuti kao prijateljski kontakt, ali ima šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram