Dnevni horoskop za 17. oktobar: Vage, ishitrenost može da vam stvori problem i odvede vas u pogrešnom smeru

horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Šta vam zvezde poručuju.

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 17.10.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Imaćete neke izvore informacija koje će vas iznervirati, imaćete probleme u dogovorima, sa papirima, mogući su problemi sa promenama planova u poslednjem trenutku.

Ljubav: Trebalo bi da ovaj dan obojite nijansama pozitivne energije, pogodne za jasne, konkretne korake i promene na bolje.

Zdravlje: Vodite računa o imunitetu.

Bik

Posao: Naporan dan je pred Bikovima. Iako ćete imati podršku i bliskih saradnika i nadređenih uglavnom će sve ići usporeno i imaćete osećaj da stojite u mestu.

Ljubav: Iskoristite povoljne aspekte i radite na poboljšanju vaše veze, budite opušteni, družite se, širite krug prijatelja, jednom rečju uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Možete da očekujete nove poslovne prilike, ponude o kojima i te kako vredi razmisliti. Da li ćete ih iskoristiti ili ne to zavisi od vas i od toga koliko ste u mogućnosti da se novom poslu ili projektu posvetite.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, prostora za nova dešavanja i fina poznanstva biće više, a posebno bi moglo biti zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je zauzeta ili na neki način teško dostupna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Nećete moći mnogo uticati na kompletnu situaciju danas, ostaje da budete strpljivi i uporni u realizaciji svog dela posla, sa akcentom na povremenom prilagođavanju.

Ljubav: Odgovaralo bi vam da promenite dnevnu rutinu, da više izlazite i vodite aktivniji društveni život.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Biće danas potrebno da svoje snage uložite na više strana i da se dobro organizujete jer će vam pažnja biti rasuta zbog mnogobrojnih obaveza.

Ljubav: Ono što bi trebalo izbegavati su preterani prigovori, zajedljivost i obraćanje pažnje na sitnice.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Devica

Posao: Vreme je da preuzmete inicijativu u svoje ruke ma koliko vam bilo teško, a sve u cilju boljeg funkcionisanja i bržeg završetka poslova na dnevnoj bazi.

Ljubav: Slobodne Device, postoji neko najverovatnije i preko poslovnog segmenta, prijatelja ili društvenih mreža ko je već duže vreme zainteresovan za vas.

Zdravlje: Pojačajte ishranu i unos vitamina.

Vaga

Posao: Svaka ishitrenost i žurba samo vam može stvoriti problem i odvede vas u pogrešnom smeru. Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Dobar period je za druženje, za izlaske provod i uživanje. Možete upoznati osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled.

Zdravlje: Moguće su respiratorne infekcije.

Škorpija

Posao: Ne računajte mnogo danas na solidarnost i lojalnost saradnika, moraćete sve svojim sopstvenim snagama da odradite.

Ljubav: Generalno gledano imate dobru komunikaciju sa partnerom, ali neke informacije, saznanja, dešavanja – to vas opterećuje. potrebno je da se potrudite više jedno oko drugog.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Strelac

Posao: Može doći probijanje nekih zadatih rokova, pa se morate baviti produžavanjem istih zbog čega bi tekuće obaveze dodatno trpele.

Ljubav: Usmerite se na konstruktivne i zabavne stvari, usmerite na dobar provod, na uživanje i druženje sa dragim ljudima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ovaj dan nije pogodan za otpočinjanje novih poslovnih projekata. Završavajte samo neophodne stvari koje se tiču vašeg konkretnog posla, ne delite drugima ni savete ni sugestije.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, nove šanse za nove ljubavi su tu. Pustite neka se sve odvija svojim tokom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Bićete verovatno angažovani na više strana i kroz neke dodatne ili honorarne poslove. Samo napred, mogući su novi poslovni preokreti, pozitivni po vas.

Ljubav: Vaša osećanja i ponašanje su sada vrlo intenzivni, ali sa ogromnim oscilacijama. Čas ćete se pronalaziti sa partnerom, čas ćete biti na granici sukoba.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Ribama. Sa mnogo elana i poleta rešavate poslovne zadatke i realno vučete druge da budu efikasniji.

Ljubav: Ne zaboravite da mnogo toga sada izgleda drugačije iz vaše perspektive, i da nikako ne mora da znači da je vaša perspektiva i vaše viđenje jedino ispravno i tačno.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram