Dnevni horoskop za 14. septembar: Ovan treba da se čuva sukoba sa šefom

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 14. septembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Naporan dan je pred Ovnovima jer je moguće da će vam prepreke praviti pre svega loša organizacija, pa su samim tim mogući i nesporazumi u komunikaciji, i to pre svega sa nadređenima. Pokušajte da kontrolišete impulsivnost.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, ne bi trebalo da dozvolite mešanje sa strane u vaše emotivne relacije. Čuvajte svoju privatnost.

Zdravlje: Boravite više u prirodi, šetajte.
Bik

Posao: Ne očekuju vas danas neke veće poteškoće na polju poslovnih aktivnosti. Ako budete fokusirani, možete ostvariti i neku novu poslovnu saradnju ili postići neki načelni dogovor.

Ljubav: Slobodni Bikovi, družite se izlazite, flertujte, ima zanimljivih osoba oko vas. Međutim, ne očekujte ništa više od toga.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe.

Blizanci

Posao: Blizanci, vi ste brzi i sposobni da se prilagođavate promenljivim okolnostima. Danas vaše komunikacijsko-organizacione veštine mogu doći do izražaja.

Ljubav: Slobodni Blizanci, ne dozvolite da vas strasti zaslepe i tako pogrešno protumačite signale od osobe koje vam se dopada. Skinite ružičaste naočare.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Vodite računa o papirologiji i dokumentima, posebno ukoliko nešto potpisujete. Mogli biste biti malo bez fokusa danas. Moguće je odlaganje nekog kraćeg službenog putovanja.

Ljubav: Poslovni segment može vam doneti intrigantno poznanstvo. Uživajte bar u dobrom flertu.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema, moguće su alergijske reakcije.

Lav

Posao: Posebno obratite pažnju danas na papirologiju i formalnosti kako ne biste napravili neki ozbiljniji propust i zbog toga plaćali penale.

Ljubav: Pokušajte da se suzdržite od ljubomornih komentara. Ne hvatajte se za sitnice i ne komplikujte dodatno stvari.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Mogući su vaši previdi i pogrešne procene, a onda i verbalni konflikti i nesporazumi sa osobama iz poslovnog okruženja, stoga budite oprezni.

Ljubav: Tokom ovog dana nema nagoveštaja za značajnije promene u sferi vašeg ljubavnog života u odnosu na prethodni period. Moguća je blaga nezainteresovanost.

Zdravlje: Napetost, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Možete biti u prilici da pokažete svoje komunikacijske veštine, posebno ukoliko ste vezani za poslovanje sa inostranstvom ili na neki način imate veze sa putovanjima.

Ljubav: Možete otpočeti sjajnu komunikaciju sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti. Prijaće vam.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Škorpija

Posao: Neke situacije će se usporiti, što će vas dodatno nervirati, ali ništa nećete moći da promenite jer su okolnosti jednostavno takve kakve jesu.

Ljubav: Slobodne Škorpije, izazova ima i te kako kada su nova poznanstva u pitanju. Pitate se verovatno da li je sve to što vam se dešava realno. Saznajte, opustite se.

Zdravlje: Odlično.
Strelac

Posao: Vaše veštine i sposobnosti danas mogu izbiti u prvi plan. Pokažite koliko ste spretni i sposobni da savladate i najteže prepreke.

Ljubav: Izlazite, družite, provodite se. Nije isključeno da upoznate nekog ko dosta putuje ili je iz inostranstva.

Zdravlje: Vrlo dobro.
Jarac

Posao: Svi važni parametri za uspešno obavljanje profesionalnih zadataka su na mestu. Potrudite se samo da racionalno koristite energiju koja vam je ipak pomalo na rezervi.

Ljubav: Bez nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom polju danas. Od vašeg trenutnog raspoloženja sve zavisi.

Zdravlje: Čuvajte leđa, kičmu.

Vodolija

Posao: Za neke nove ideje i projekte koje želite da pokrenete biće vam potrebna pomoć. Ne ustručavajte se da je zatražite jer nećete moći sami sve da realizujete.

Ljubav: Bolje je da što manje pričate danas jer sve što kažete može biti pogrešno protumačeno. Tako ćete se bar manje i nervirati.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Danas bi vas obaveze mogle iscrpeti maksimalno, i to pre svega mentalno. Potrebno je da štedite energiju i poradite na boljoj organizaciji jer to možete.

Ljubav: Nije povoljan dan da vodite ozbiljne razgovore sa vašom dragom osobom. Odložite to za neki mirniji period.

Zdravlje: Pad energije, iscrpljenost.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram