Dnevni horoskop za 14.6: Devicama stižu nove prilike za flert

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 14. jun 2022. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Mogu neke vaše greške i propusti isplivati na svetlost dana, pa nemojte da se nervirate oko toga, već prionite da to sanirate što pre.

Ljubav: Manjak slobodnog vremena zbog poslovnih obaveza može vas dosta udaljiti od voljene osobe. Bilo bi dobro nekako izbalansirate obaveze i ljubavnu sferu.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Bik

Posao: Potrebno je nastupati oprezno u svakoj vrsti dogovora, potpisivanja ugovora ili papiroloških pitanja. Naglašena je konfuzija, mogućnost saradnje sa neodgovornim ljudima, neka vrsta pogrešne procene.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete oštrije verbalne nesporazume sa dragom osobom, ništa nećete dobro postići.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Dosta posla vas očekuje, a na vama je da odredite prioritete i pozabavite najpre završavanjem već započetih obaveza.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje svakako utiče i na drugu stranu. U jednom trenutku ste super fin ii nežni, u drugom nervozni i besni.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Dosta naporan radni dan je pred Rakovima. Pokušajte da se što bolje organizujete, iako će vam to možda malo teže polaziti za rukom. Obratite pažnju na moguće greške.

Ljubav: Ako se budete inatili, ne postoji šansa da nešto sredite u vašem odnosu i budete zadovoljni. Potrebno je i da progovorite otvoreno o onome što vas muči.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela, bolovi u nogama.

Lav

Posao: Pojačan obim obaveza je pred Lavovima, i ma koliko se trudili da na brzinu sve pohvatate i završite, biće dosta teško da u tome i uspete. Zatražite pomoć osoba od poverenja.

Ljubav: Imate priliku za novo poznanstvo. Period pred vama je pogodan za avanture, flert i uživanje u finom društvu.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Devica

Posao: Iako vam ovaj radni dan može biti malo naporniji, izguraćete sve na zadovoljavajući način. Bitno je da ne odustajete.

Ljubav: Prilika za flert, koketiranje trebalo bi da vam se ukažu ovog dana, a na vama je da se opustite i uživate. Nije povoljan period za pokretanje ozbiljnijih priča.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora, opuštanja.

Vaga

Posao: I tokom ovog dana vaša pažnja i koncentracija trebaju da budu na maksimumu kako biste izbegli ozbiljnije greške i propuste posebno sa papirologijom.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo ponašanjem druge strane možete ublažiti samo otvorenim razgovorom. A možete se izjadati i nekom od prijatelja, u poverenju.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: Mogli biste da stupite u kontakt sa osobom iz prošlosti, koje bi mogla dosta toga da vam pomogne i ponudi što se posla tiče. Iskoristite priliku i porazgovarajte.

Ljubav: Iako nema najave nekih problema, tek ljubavna sfera će vam biti na dnu liste prioriteta zbog prezauzetošću drugim obavezama.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Imaćete osećaj da se sve situacije pokreću pa staju i da se po nekim pitanjima bukvalno vrtite u krug. Budite strpljivi i ne brzajte, kako je tako je.

Ljubav: Bez značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom planu. Posao vam crpi mnogo energije i vremena.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

Jarac

Posao: Dosta posla što tekućeg, što zaostalog je pred vama i dalje. Dajte sve od sebe da to privedete kraju kako ne bi došli u situaciju da vas prozivaju zbog kašnjenja.

Ljubav: Zajedničku stabilnost i sigurnost ne može vam ništa poremetiti, i to je dobro.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vodolija

Posao: Obratite pažnju na papirologiju i rokove, kako ne biste napravili sebi dodatne komplikacije.

Ljubav: Iako se trudite da funkcionišete normalno, evidentno je da ispod površine stoje mnoga pitanja i problemi koje za sada uspešno izbegavate da pokrenete.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Nemojte izbegavati da se obratite za pomoć, naićićete na otvorena vrata, posebno ukoliko se radi o nekom sa kime ste sarađivali u prošlosti.

Ljubav: Solidan i miran dan je pred vama da uživate u zajedničkim slobodnim trenucima sa vašom voljenom osobom. Možete i negde da izađete ili prošetate prijaće vam.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, poše Astroputnik.

***

Bonus video: Fatamorgana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram